Жертва — реальна

Жертва — реальна

Убивство в рідному домі 20–річної мешканки Бовшева Галицького району викликало шок в односельців, особливо після того, як стало відоме ім’я підозрюваного у страшному злочині — її старшого брата. Ця родина вважалася благополучною: сестра, закінчивши школу із золотою медаллю, навчалася на третьому курсі в Івано–Франківському національному технічному університеті нафти і газу, 33–річний брат був кваліфікованим програмістом. Конфліктів у сім’ї не спостерігалося. Щоправда, в останні роки програміст почав виявляти непомірний потяг до комп’ютерних ігор, годинами просиджуючи у віртуальному світі. Ця пристрасть, очевидно, і стала причиною фатального вчинку. Коли мати ввечері повернулася додому, то побачила на підлозі мертву доньку з численними тілесними ушкодженнями, а син безтурботно продовжував комп’ютерну гру.

Ах ти ж зміюка!..

Ах ти ж зміюка!..

Ця пригода сталася в селі Мариничі Путильського району Чернівецької області. Тринадцятирічну Оленку просто на власному подвір’ї за ногу вкусила гадюка. Дівчина від несподіванки та переляку в шоковому стані забігла до будинку. Батьки одразу відвезли дитину в районну лікарню, де їй вкололи протиотруйну сироватку. Натомість нога почала набрякати і дівчинку перевезли до обласної дитячої лікарні, де вона одразу потрапила в реанімацію. Лікарі кажуть, що саме шоковий стан дитини сприяв швидкому потраплянню отрути в кров. Фа­хівці радять за можливості зберігати спокій і глибоко та повільно дихати, одразу відсмоктати отруту та обробити ранку. Ці поради, звичайно, потрібні й корисні, але коли людина потрапляє в подібну ситуацію, навряд чи одразу згадує настанови спеціалістів. Батьки ж Оленки досі не можуть оговтатися.

Хвостатi заручники

Хвостатi заручники

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Столичних волонтерів не допускають до тварин у притулку «Щасливий берег», що в селі Кухарі Іванківського району Київської області. Їм погрожують фізичною розправою та вимагають гроші, заявив президент Міжнародного благодійного фонду допомоги дитинству ім. А. П. Пестрового Михайло Ханукаєв.

Всі статті рубрики