Жертва — реальна

26.07.2012

Убивство в рідному домі 20–річної мешканки Бовшева Галицького району викликало шок в односельців, особливо після того, як стало відоме ім’я підозрюваного у страшному злочині — її старшого брата. Ця родина вважалася благополучною: сестра, закінчивши школу із золотою медаллю, навчалася на третьому курсі в Івано–Франківському національному технічному університеті нафти і газу, 33–річний брат був кваліфікованим програмістом. Конфліктів у сім’ї не спостерігалося. Щоправда, в останні роки програміст почав виявляти непомірний потяг до комп’ютерних ігор, годинами просиджуючи у віртуальному світі. Ця пристрасть, очевидно, і стала причиною фатального вчинку. Коли мати ввечері повернулася додому, то побачила на підлозі мертву доньку з численними тілесними ушкодженнями, а син безтурботно продовжував комп’ютерну гру.

«В останні роки у психіці цього чоловіка сталися зміни, — прокоментували «УМ» бовшівську трагедію у секторі зв’язків із громадськістю прикарпатської міліції. — В нього й раніше спостерігалася манія переслідування, а того злощасного вечора, сприйнявши сестру за невідому істоту в камуфляжній формі, брат почав бити її руками й ногами. Внаслідок тяжких тілесних ушкоджень дівчина померла на місці події».

Порушено кримінальну справу. Остаточні висновки щодо стану здоров’я взятого під варту підозрюваного у вбивстві зробить медично–психіатрична експертиза.