Хто останній на прийом?

Хто останній на прийом?

Уже перший тиждень вступної кампанії до вищих навчальних закладів засвідчив, що і цьогорічний абітурієнтський марафон має свої недоліки і складнощі. Про це повідомила громадянська мережа «Опора», що традиційно проводить спостереження за перебігом вступної кампанії.

«Святі» стрілки

«Святі» стрілки

Митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон (УПЦ МП) носить годинник, що коштує, як трикімнатна квартира в престижному районі Києва. Як повідомляють «Новини Донбасу», годинник Franck Muller помітили на руці митрополита під час урочистостей з нагоди 80­річчя Донецької області, які за участю Президента Віктора Януковича проходили 6 липня в Центрі слов’янської культури у Донецьку.

Україну — по шматочку?

Україну — по шматочку?

Російська залізниця запропонувала перенести кордон України та Росії, щоб «забрати» на свій бік частину залізничної гілки завдовжки приблизно 30 кілометрів. Цей шматок колії належить РЗ, але пролягає по українській території.

«Липові» винороби

«Липові» винороби

Відтепер у відпочивальників і поціновувачів кримських хмільних напоїв шанси поласувати брендовим оригіналом зросли. Адже до гучного затримання організаторів підпільної винарні, про яке інформують податківці, вони запросто могли натрапити на фальсифікат у якому­небудь навіть пристойному кафе вздовж траси Алушта — Ялта. Саме тут, а також у кількох інших торговельних точках Південнобережжя, податківці й вилучили підробки в оригінальній тарі під маркою елітних кримських вин відомих виробників на кшталт «Массандри».

Доремонтувалися до Христа

Доремонтувалися до Христа

Біда сталася на вулиці Січових стрільців, 8, неподалік Львівського Національного університету ім. І. Франка, де внаслідок обвалу перекриття між четвертим поверхом і горищем загинули двоє людей. Ще один поранений — нині у важкому стані в лікарні. Приміщення належало молодіжній міжнародній міжконфесійній організації «Молодь — до Христа». Обвал перекриття стався на площі близько 45 кв. м. Загиблі чоловіки — 1989–го та 1949 р. н. Один iз них українець, інший — громадянин Сполучених Штатів. Ще один американець у тяжкому стані перебуває в лікарні.

Грім із неба

Грім із неба

Вогонь дотла знищив збудований в 1900 році дерев’яний греко–католицький храм — церкву Різдва Пресвятої Богородиці — у селі Лавочне Сколівського району. Як повідомив помічник начальника Головного управління МНС у Львівській області Віталій Туровцев, на момент прибуття пожежників храм уже повністю охопило полум’я. Тож врятувати вдалося лише розміщені поруч дзвіницю та господарську будівлю.

Канат через Дніпро

Канат через Дніпро

Учора в Києві офіційно відкрили мотузкову трасу (тролей) через Дніпро, що з’єднує арку Дружби народів iз Трухановим островом. Довжина траси становить 600 метрів — це найдовша «мотузкова дорога» в країні, що найближчим часом повинні підтвердити представники Книги рекордів України.

«Привіт» із минулого

«Привіт» із минулого

Позавчора реставраційний ангар національного заповідника «Хортиця» поповнився ще однією унікальною знахідкою — човном, орієнтовний вік якого становить приблизно п’ять сторіч, розповів кореспонденту «УМ» генеральний директор заповідника Максим Остапенко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики