Ще один безкарний «мажор»?

Ще один безкарний «мажор»?

Учора Жовтневий районний суд Дніпропетровська мав розглядати чергову справу «мажора», який на батьковому «Мерседесі» у червні минулого року врізався в автомобіль швидкої допомоги, внаслідок чого було смертельно травмовано лікаря­невропатолога Ірину Осятник. Жінка померла, не приходячи до тями. А у винуватця трагедії Павла Роскіна, який на той час уже 12 років мешкав у Німеччині, здавалося б, ніяких аргументів на своє виправдання бути не могло. Бо, по­перше, юнак не мав довіреності на управління батьковим авто. А по­друге, рухався по другорядній дорозі, тоді як машина «швидкої» — по головній.

Солодка помста

Солодка помста

Начальник Управління зв’язків iз громадськістю Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук став черговою жертвою громадського руху «Фемен». Активістка Інна Шевченко з нецензурною лайкою запустила йому тортом в обличчя і швидко зникла з місця події на таксі, яке чекало на неї неподалік.

Сто років простояла

Сто років простояла

У львівському музеї «Шевченківський гай» згоріла дерев’яна хата ХІХ століття. За словами речника прес­служби управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Львівській області Павла Василенка, врятувати будівлю було неможливо: «Коли нам зателефонували з охорони заповідника, то полум’я вже було видно під стріхою. Садиба простояла сто років, зроблена з сухого дерева та вкрита соломою — горіла вона дуже швидко. Коли еменесники прибули на місце події, вже була загроза того, що вогонь перекинеться на сусідні хатки та лісовий масив.

Доточити земельки в міждержавних масштабах

Доточити земельки в міждержавних масштабах

Нещодавно широкій громадськості стало відомо про те, що Росія намиває частину узбережжя в Сочі, де планує розбудовувати інфраструктуру для Олімпійських ігор. Спочатку тонни піску, необхідні для «доточування» берега, брали з дна моря біля російського курортного містечка Анапа. Екологи, представники рибного господарства та туристичного сектору збунтувалися проти цього, вказали на мільярди прогнозованих збитків, після чого необхідний пісок російська сторона почала закуповувати в української фірми «Суеста».

Не заважайте «прочищати» мізки!

Не заважайте «прочищати» мізки!

Побиття представників засобів масової інформації, стверджують самі журналісти, вже стало для міськради традицією. Лише за минулий рік, каже «УМ» голова Котовського осередку Комітету виборців Віктор Зуєв, таких випадків було щонайменше чотири. Днями — черговий скандал. Під час спільних засідань депутатських комісій міськради «котовцям» зі значками депутатів, які є представниками більшості від провладної Партії регіонів, не сподобалася присутність на засіданні журналіста газети «Виборчком» Анатолія Тіори. Відтак секретар Котовської міськради Петро Обертайло почав вима­гати від нього покинути зал засідань, а коли журналіст не погодився — закликав колег «допомогти» Тіорі.

Відлуння наших трибун

Відлуння наших трибун

Попри те, що іноземні вболівальники роз’їжджаються від нас додому досить задоволені, кампанію зi створення позитивного іміджу за кордоном Україна провалила. Такого висновку дійшли учасники дискусії на тему «Чи виправдаються інвестиції в іміджеву кампанію України в контексті підготовки до Євро?», організованої Громадянською кампанією «Євро–патруль», народним контролем «Слово і діло» та ГО «Українська справа».

Всі статті рубрики