Столиця зустрічає м’ячем

Столиця зустрічає м’ячем

Під’їзд до Києва із Заходу поспіхом доробляють та чепурять дорожні служби. Нова розмітка, облаштування узбіч, збір і вивезення сміття — працівники чаклують тут, уздовж Житомирського шосе, мало не цілодобово.

Розумникам — вiд держави

Розумникам — вiд держави

Цього року можливістю долучитися до програми «Українська книга» вирішили скористатися 130 видавництв, які надіслали до Комітету телебачення і радіомовлення України 1200 пропозицій на загальну суму 500 млн. гривень.

Зробили з рiчки вонючку

Зробили з рiчки вонючку

Із подачі управління Служби безпеки прокуратура Тернопільської області порушила кримінальну справу (частина 2 статті 242 Кримінального кодексу, що передбачає обмеження або позбавлення волі терміном до п’яти років) проти службових осіб комунального підприємства «Тернопільводоканал».

«Робін Гуди» з Ніжина

«Робін Гуди» з Ніжина

На лаві підсудних опинилося шестеро спортсменів iз Ніжина на чолі з боксером Владиславом Поповичем. Позавчора Деснянський райсуд міста Чернігова визнав усіх їх винними у скоєнні тяжких злочинів, у тому числі бандитизмі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цього року продукти не подорожчають —

Цього року продукти не подорожчають —

Урожай плодово–овочевих культур цього року має бути не меншим, ніж минулого, тож ціна на «вегетаріанську» продукцію не повинна зростати. Про це вчора під час прес–конференції в інформагенції «Главком» розповіли Ігор Стрелюк, експерт плодово–овочевого ринку Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», та Денис Рубченко, аналітик Української аграрної конференції.

Здрастуйте, гості чорняві

Здрастуйте, гості чорняві

Скандал навколо телесюжету Бі–Бі–Сі, в якому українські футбольні фанати зображені як расисти і неонацисти і який відраджує британців їхати на матчі в Україну та Польщу, вийшов за межі телеекрана. МЗС України настільки обурилося, що погрожує ледь не судом корпорації Бі–Бі–Сі й вимагає вибачитися перед українцями.

Жінки на продаж

Жінки на продаж

За цікавим збігом обставин, відправка дівчат на роботу «в модельному бізнесі» була організована підприємливою 24–річною харків’янкою якраз на Міжнародне свято солідарності трудящих. Двом красуням, 20 і 22 років, в аеропорту «Бориспіль» жінка вручила квитки на Сейшельські острови.

Всі статті рубрики