Незваний гість — кращий татарин

Незваний гість — кращий татарин

Умови підтримки опозиції на парламентських виборах оголосив в суботу в ефірі «5–го каналу» голова Меджлісу кримсько–татарського народу, «нунсівець» Мустафа Джемільов. По «мажоритарці» татари не мають шансів пройти до Верховної Ради, тому що вони розселені по всій території Криму, пояснив пан Джемільов, а отже, слід приєднатися до когось з очевидних передвиборчих фаворитів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кулаки знов чешуться

Кулаки знов чешуться

Голова ВР Володимир Литвин учора заявив, що розгляд законопроекту Колесніченка—Ківалова «Про основи державної мовної політики» буде продовжено наступного пленарного тижня, тобто 5—8 червня.

Мова про розпуск

Мова про розпуск

Не треба мати багато сміливості, щоб за півроку до чергових виборів заявити про дострокові. Сидіти у Верховній Раді й так залишилося недовго, місяць в один бік чи в інший — то вже неважливо. Але голова парламенту Володимир Литвин усе–таки вирішив бути різким.

Зароблений «швейцарець»

Зароблений «швейцарець»

У Службі безпеки пояснили, звідки у першого заступника голови СБУ Володимира Рокитського, який також очолює Главк iз боротьби з корупцією та організованою злочинністю, елітний швейцарський годинник Breguet iз серії Reviel du Tsar Alarm. У прес–центрі СБУ «УМ» повідомили, що цей годинник з’явився у генерал–лейтенанта ще кілька років тому, коли він не працював в органах СБУ.

Всі статті рубрики