Зароблений «швейцарець»

29.05.2012

У Службі безпеки пояснили, звідки у першого заступника голови СБУ Володимира Рокитського, який також очолює Главк iз боротьби з корупцією та організованою злочинністю, елітний швейцарський годинник Breguet iз серії Reviel du Tsar Alarm. У прес–центрі СБУ «УМ» повідомили, що цей годинник з’явився у генерал–лейтенанта ще кілька років тому, коли він не працював в органах СБУ.

Нагадаємо, що генерал–лейтенант Рокитський «засвітив» годинник, корпус якого виготовлено з білого золота і який вартує від 32 до 38 тисяч доларів, минулого тижня під час знищення у Києві рекордної партії кокаїну. У ЗМІ одразу переглянули декларацію пана Рокитського за останній рік, де навпроти суми доходів значилася менша сума — трохи більше 230 тисяч гривень.

«У період iз 2006 по 2008 роки Володимир Георгійович звільнився з СБУ і працював директором департаменту безпеки однієї вітчизняної групи компаній, — зазначають у прес–центрі СБУ. — У бізнесі фахівці такого рівня ціняться дуже високо, тому пан Рокитський на той час міг дозволити собі придбати не один такий годинник! Саме у той період він у нього і з’явився».