НОВИНИ ПЛЮС

29.05.2012

Росія погодилася переглянути «газовий» контракт

Прем’єр–міністр Микола Азаров, повернувшись iз Москви, де він перебував iз робочим візитом цієї суботи, заявив, що лідери Росії «висловили прагнення вирішувати в тому числі й газове питання». Йдеться не про зниження ціни, а про перегляд контракту, підкреслив український Прем’єр. «Вони висловили свою рішучість досягнути компромісу в короткі терміни», — цитує Азарова УНІАН. В які саме — вирішать «тривалі й предметні переговори».

Окрім того, як повідомив журналістам президент РФ Володимир Путін, найближчим часом у Криму відбудеться його зустріч iз Президентом України Віктором Януковичем.

Луценка хочуть везти в колонію

Найближчими днями екс–міністра внутрішніх справ Юрія Луценка мають перевести з Лук’янівського СІЗО в колонію, пише «Комсомольская правда в Українє», посилаючись на власні джерела у Державній пенітенціарній службі. Наразі «місце призначення» не розголошують, але, як уже писала «УМ», як колишній функціонер МВС Луценко має добувати свій термін ув’язнення у Менській колонії для екс–міліціонерів, що в Чернігівській області. Із визначених судом чотирьох років позбавлення волі Юрій Луценко відсидів у СІЗО рік і п’ять місяців, що зараховується у загальний термін ув’язнення.