Журналістська весна Наливайка

Журналістська весна Наливайка

На з’їзді Національної спілки журналістів України, який учора завершив роботу в Києві, головою найбільшого професійного об’єднання працівників ЗМІ обрали президента агенції УНІАН Олега Наливайка, який до цього був секретарем НСЖУ. На посаду голови спілки цю кандидатуру висунула Черкаська обласна організація. За словами Ігоря Лубченка, який до цього впродовж ­трьох каденцій очолював спілку, він приватним чином радив Наливайку працювати над тим, аби зайняти цю посаду, ще два роки тому.

Об’єднана опозиція має перевагу

Об’єднана опозиція має перевагу

До об’єднання навколо «Регіонів» партій, які підтримують Президента Януковича (наприклад, приєднання партії «Сильна Україна» до ПР), позитивно ставляться 23,4% українських виборців, негативно — 20,6%, байдуже — 44,6%.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бита чи не бита?

Бита чи не бита?

Питання, винесене в заголовок, третій день розпалює пристрасті у вітчизняному політикумі й міжнародних колах. Позавчора, дізнавшись про заяву своєї лідерки щодо її побиття конвоїрами, фракція БЮТ заблокувала президію Верховної Ради, яку не збирається звільняти доти, доки про те, що трапилося у Качанівській колонії Харкова, не прозвітує Генпрокурор, керівник «фашистської» пенітенціарної служби, а нардепів iз медичною освітою не пустять для огляду Ледi Ю. Учора Рада так i не запрацювала.

Всі статті рубрики