НОВИНИ ПЛЮС

26.04.2012

Порошенко піде до «Регіонів»?

На засіданні політради Партії регіонів, яке відбулося в понеділок, були присутні троє членів Кабміну, що не входять до лав партії. Як повідомили джерела сайту «Українська правда», це позапартійний перший віце–прем’єр Валерій Хорошковський, глава МВС Віталій Захарченко, який має бути позапартійним за законом, та міністр економіки Петро Порошенко. Погоджуючись на призначення в Кабмін, Порошенко — екс–«нашоукраїнець» — переконував громадськість, що очолює Мінекономіки лише з професіональних міркувань.

Учора прес–служба Порошенка пояснення: він був на закритому зібранні політради і фракції ПР, бо «для економіки вкрай необхідним є встановлення діалогу з представниками усіх гілок влади, що дозволить мінімізувати ризики та посилить ефективність здійснюваних заходів».

Гриценко з «часниками»

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко першим із політиків підписав угоду із громадянським рухом «Чесно» про дотримання їхніх критеріїв на виборах. У рамках кампанії «часників» «Фільтруй Раду» Гриценко пообіцяв відкрити списки кандидатів ще до початку їх реєстрації у ЦВК та виключити тих, хто за результатами громадської перевірки не відповідатиме критеріям «Чесно».