«Забронзовіли» на курорті

«Забронзовіли» на курорті

Це в Україні спонсорами телевізійних випусків спортивних новин виступають горілчані компанії. Натомість у цивілізованому світі, де існує культ здорового способу життя, в маси несуть не спиртне, а спорт. Тож не дивно, що на континентальній першості 2012 року з триатлону поруч із професійними спортсменами, які складають елітну групу, змагалися й любителі віком від 16 до 79 років. Вони також плавали, бігали, їздили на велосипеді, проте на значно коротші дистанції, ніж профі. До слова, чемпіон світу з автоперегонів у класі «Формула–1» британець Дженсон Баттон, коли має вільний час, теж полюбляє розім’ятися на змаганнях триатлоністів.

Завдання «Донбасу» — «плей–оф» КХЛ

Завдання «Донбасу» — «плей–оф» КХЛ

Часто в Україні трапляється так: чим активніше офіційні джерела спростовують якусь інформацію, тим більша ймовірність, що вона відповідає дійсності. Так сталося і з заміною головного тренера ХК «Донбас». Анатолій Куликов, який цього сезону довів команду до півфіналу російської вищої ліги, таки залишив посаду. Очевидно, в Донецьку просто хотіли притримати інформацію про зміни до прес–конференції президента клубу Бориса Колесникова, що відбулася в понеділок надвечір.

Провали на старті

Провали на старті

Те, що регулярний сезон і матчі на вибування — це різні речі, підтверджує українська чоловіча суперліга. Скажімо, торік на першій же стадії «плей–оф» вилетіли чемпіони–2010 — «Азовмаш». А цього разу на межі краху опинився чемпіон–2011 — «Будівельник».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики