У вігвамі на Майдані

У вігвамі на Майдані

Учора на майдані Незалежності громадські активісти провели акцію «Резервація 2450», вимагаючи зняти з розгляду Верховної Ради скандальний законопроект №2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів». Задля цього просто неба влаштували театралізовану постановку: розклали імпровізований вігвам, у якому сиділи «індіанці», навколо ходив «озброєний шериф» і за будь–якої спроби «червоношкірих» вийти за периметр своєї території наказував повернутися назад.

Замість турнікетів — «пам’ятник владі»

Замість турнікетів — «пам’ятник владі»

У Черкасах зведуть меморіальний комплекс «жертвам правління команди Януковича». Про це заявив знаний черкаський опозиціонер, депутат Черкаської міськради Микола Булатецький. Пан Микола оголосив також про намір видати ще й «книгу пам’яті», в якій будуть прізвища усіх постраждалих від теперішньої влади.

Вік Свободи не бачити?

Вік Свободи не бачити?

Вищий адміністративний суд України відмовився визнати незаконним указ Віктора Януковича, яким він скасував святкування Дня свободи 22 листопада (нагадаємо, 30 грудня нинішній Президент ліквідував свято Президента попереднього, пов’язане з початком Помаранчевої революції, а натомість призначив на 22 січня «об’єднаний» День соборності і свободи України).

Не я б’ю — «кріт» б’є

Не я б’ю — «кріт» б’є

Емісари влади у регіонах вишукують слабкі місця в опозиційних партіях, щоб проштовхнути своїх людей у виборчі округи, — йдеться і про членів виборчих комісій, і спо­стерігачів, і кандидатів у народні депутати. На виборах–2012 вони мають грати на боці влади, формально належачи до опозиційного табору. Про це повідомляє агенція «Ліга», посилаючись на дані поінформованих джерел.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики