На варті життя — Тарзан

На варті життя — Тарзан

Тепер можна вважати, що 20–річна жителька гірського села Гута Богородчанського району на Прикарпатті народилася в сорочці, позаяк шансів на виживання в неї було обмаль. Близько 11–ї дня дівчина, яку бачив сусід, пішла зі своїм домашнім псом до ближнього лісу і не повернулася. Не заставши доньку вдома, мама вдарила на сполох.

Смертельна «караулка»

Смертельна «караулка»

Начальника Рівненського авіаційно–спортивного клубу Sky Sports Rivne комплексу аеродрому «Воронів», 54–річного Юрія Лісіцина, та 38–річного полковника Генштабу Збройних сил Андрія Авдєєва знайшли мертвими у так званій караулці — будинку сторожів на території клубу. Тіла загиблих уранці в понеділок виявили охоронці, які вийшли на роботу. Всередині приміщення було повно їдкого диму.

Вони — особливі

Вони — особливі

Уже в березні в дитячому навчальному закладі № 165 запрацює група для дітей з аутизмом. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міськради. В групі навчатимуться не більше семи діток, а організація навчання стане першим кроком, щоб увести їх у систему дошкільного виховання.

Полювання на «мобілку»

Полювання на «мобілку»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Неймовірна пригода трапилася в Умані, де лікарі врятували парубка, який цілу добу носив у собі кілька куль. Вночі хлопець відпочивав у одному з міських кафе. Коли вирішив подзвонити знайомим, вийшов на вулицю, оскільки в приміщенні голосно звучала музика. «Хлопець відійшов подалі від галасливого кафе й не помітив, як дістався темного провулку. Захопившись цікавою бесідою, він не звернув увагу на двох молодиків, які проходили повз нього. В ту мить відчув різкий біль і впав знепритомнiвши», — розповіли «УМ» в прес–службі черкаської обласної міліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зустріч зі Світлом

Зустріч зі Світлом

Це одне з 12 найбільших свят християнського року. Воно завершує Різдвяний цикл і відзначається на 40–й день після Різдва. Саме в цей час Діва Марія з Йосифом принесли немовлятко Ісуса до Єрусалимського храму, щоб, згідно з законом, присвятити первістка Господові. Кожна породілля мала принести до святині однорічне жертовне ягня на знак визнання Божої влади над собою та подяку за щасливі пологи, а також голуба — за гріхи. Убогі люди могли замість ягняти принести двох голубів. Богоматір із Йосифом пожертвували двох голубиць. І все це — лише для того, аби «сповнити закон». Адже ні Христос, ні свята Діва не потребували очищення жертвою. І нині, через 2000 років, на пам’ять про цю подію християнки–породіллі на 40–й день приносять до церкви своїх малят для благословення.

«А як щенят ножем поров — не боляче було?!»

«А як щенят ножем поров — не боляче було?!»

Відеозаписи та фото, які викладали в соціальних інтернет–мережах 19–річні кияни Олексій Ведула та Роман Полібін, шокували навіть їхніх «товаришів по крові» — догхантерів («активістів», які труять собак на вулицях міста). Олексій, студент Національного університету харчових технологій, та безробітний Роман із винятковою жорстокістю та хворобливим захопленням мучили безпритульних псів. Цуценят убивали ударами каміння по голові, «метанням» об стіни, топлячи у ванні, забиваючи ногами. Чи просто клали на рейки і чекали експрес. Вирізаючи чи випалюючи живим цуценятам очі, звертаючи шию або розпорюючи живіт, вони зверталися до захисників тварин (це чути на відеозаписах): «Кому ліверної ковбаски?», «Зоофіли, ви мене запам’ятаєте». Таким чином виродки вбили близько ста тварин.

Всі статті рубрики