Чиїм коштом «Регіони» агітують за себе киян?

Чиїм коштом «Регіони» агітують за себе киян?

Шістнадцять кольорових шпальт, десять фотографій із головою Київської міськ­держадміністрації, на третій сторінці — інтерв’ю з самим Олександром Павловичем Поповим «Ми не збираємося вирішувати проблеми — ми вже їх вирішуємо», «прямі мови» столичних чиновників про все те ж «покращення» та перелік досягнень «команди». Все це викладено у спецвипуску комунальної газети «Вєчєрній Кієв», «Спєцвипуск: Отчьот ісполнітєльной власті» за 26 листопада — 2 грудня, яку безкоштовно рознесли киянам.

Затримання обітоване

Затримання обітоване

Позавчора Миколу Мельниченка було затримано в Ізраїлі. Відповідну інформацію підтвердив представник поліцейської прес–служби Алекс Кагальський. За його словами, поліція Єрусалима затримала «жителя Сполучених Штатів (sic! — Авт.) українського походження на прізвище Мельниченко». Екс–майора охорони, який став призвідником «касетного скандалу» 2000 року, затримали нібито за підозрою в намірі вчинити провокацію. А коли вона, підозра, не підтвердилась — після короткого допиту відпустили, інформує УНІАН.

У Таджикистані лапи такі ж волохаті

У Таджикистані лапи такі ж волохаті

Україна посіла 152–ге місце в індексі сприйняття корупції, складеному авторитетною міжнародною організацією Transparency International. Наша держава одержала всього 2,3 бала (де 10 — країна вільна від корупції, а 0 — найгірший показник) і поділяє цю сходинку з Таджикистаном.

Права без «ЄДАПСу»

Права без «ЄДАПСу»

Президент Віктор Янукович доручив Прем’єр–міністру Миколі Азарову забезпечити МВС обладнанням для виготовлення водійських посвідчень i реєстраційних документів на автомобілі. Про це йдеться в дорученні глави держави «Щодо деяких питань дерегуляції» від 29 листопада 2011 р., опублікованому на сайті Президента.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кримський акцент «Нашої України»

Кримський акцент «Нашої України»

Сьогоднi вiдбудеться засiдання полiтради партiї «Наша Україна», на якому йтиметься про передвиборчi плани. І хоч у нинiшнiх полiтрозкладах парламентськi перспективи «НУ» визначити непросто, правильнi висновки з досвiду останнiх рокiв та кадровий потенцiал партiї на мiсцях при самовiдданiй роботi на вирiшальному етапi виборчої боротьби можуть дати «нашоукраїнцям» шанс. Тим паче, регулярнi наскоки на партiю та її лiдера з боку «соратникiв» по демократичному табору свiдчать, що партiю Вiктора Ющенка вони не скинули з рахункiв. І навiть бояться, бо вiдновлення активностi «Нашої України» може поламати плани тих, хто вже майже бачить себе в наступному складi парламенту.

Погляд із чи не найскладнiшого для «НУ» регiону — кримського — на сьогоднiшню ситуацiю та найближчi органiзацiйнi плани пропонуємо читачам.

Всі статті рубрики