Львів — за моду і благодійність

Львів — за моду і благодійність

Першою подією у програмі осіннього Lviv Fashion Week була заявлена... виставка фотографій. «Мода та фотографія тісно пов’язані пошуком нових ідей, сучасних засобів виразу індивідуального бачення життя», — пояснили своє рішення організатори і не прогадали.

Тепер не подзвонить

Тепер не подзвонить

Невідомий зателефонував на лінію 102 о 14.35 і повідомив, що один із навчальних закладів Глухова заміновано. Хоча «телефонний тероризм» подібного ґатунку вже довів, що такі погрози часто не справджуються, але хто ж ризикне життям людей?

«Шок» для глибинки

«Шок» для глибинки

У ліцеї селища Близнюки сталася незвична, як для сільської глибинки, надзвичайна подія. Після перерви одразу 14 школярів поскаржилися на головний біль, нудоту, запаморочення та важке дихання.

Щось не те з’їли?

Щось не те з’їли?

Першого листопада 17 підлітків віком від 12 до 15 років iз міста Сарни Рівненської області було госпіталізовано в інфекційне відділення місцевої Центральної районної лікарні з попереднім діагнозом харчова токсикоiнфекція.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ДАІ «братиме» менше

ДАІ «братиме» менше

Відповідна постанова з’явилася на офіційній інтернет–сторінці Кабінету Міністрів. Щоправда, набуде чинностi документ, який передбачає зниження вартості низки послуг підрозділами Державтоінспекції для автолюбителів, з 1 січня 2012 року.

Помоліться за предстоятеля

Помоліться за предстоятеля

Як повідомляє прес–служба Української православної церкви (МП), митрополита госпіталізували ще в неділю, 30 жовтня. «На сьогоднішній день лікарі оцінюють стан здоров’я Блаженнійшого як тяжкий», — iдеться в повідомленні.

Смак Голодомору

Смак Голодомору

«Це сталося, коли в Україну прийшли комуністи, які хотіли її завоювати через родючі землі. Але наш народ не хотів здаватися і боровся. Через це в людей позабирали всю їжу, хотіли, щоб народ зламався.

Всі статті рубрики