Дорога моя Фемiдо

Дорога моя Фемiдо

«Мало їм хабарів, так вони ще й за звернення до суду вирішили дерти три шкури», — бідкаються прості люди, коментуючи новий Закон «Про судовий збір», який набув чинності відучора. Державне мито тепер скасовано, але запроваджено так званий «судовий збір», який виявляється ще важчим для кишень пересiчного громадянина.

«Теплий» тротуар

«Теплий» тротуар

В обласному центрі розпочали прокладати перший тротуар iз підігрівом. Зробити такі в Тернополі в місцях найбільшого зимового травматизму обіцяв рік тому у своїй передвиборчій програмі чинний мер Сергій Надал.

Усi — в сад

Усi — в сад

Ландшафтний проект саду, створений черкаським садовим центром «Сад Мрій», став лауреатом від України на VIII міжнародній виставці садівництва «Чунцін EXPO» у Китаї (місто Чунцін є частиною провінції Ваньжоу, котра дружить iз Черкасами).

Тесть, батько, шахрай і здирник

Тесть, батько, шахрай і здирник

Гелікоптер Бориса Філатова обстріляли 31 липня нинішнього року. Хоча подія отримала всеукраїнський резонанс, розбурхані пристрасті з часом вщухли: міліція під різними приводами не бажала порушувати кримінальну справу, а потім в одній iз місцевих газет і взагалі з’явилася публікація, у якій ініціатором скандалу проголошували... самого Філатова, який, мовляв, своїм гелікоптером лякає пляжників у Самарській затоці.

Уніфікація по–одеськи

Уніфікація по–одеськи

Уже вдруге за останні два місяці представники Одеської міськради вимагають від власниці унікального балкона з українськими візерунками соняшника, калини, петриківським розписом і написом «Слава Україні!» замалювати націоналістичну окрасу міста.

Хочеш пенсію — ламай паркан

Хочеш пенсію — ламай паркан

Під Верховною Радою зібралися тисячі ветеранів Чорнобиля з усієї країни, які вимагали повернути їхні пільги, призначені ще в далекому 2001 році. Зараз же, за словами учасників акції, в новому законі ці пільги хочуть відмінити.

Не в Гуглi щастя

Не в Гуглi щастя

Користуватися своїм пошуковиком з оригінальною і самобутньою назвою українці зможуть уже наприкінці листопада — на початку грудня. Як стверджують розробники проекту, Шукалка — це молодий інтернет–проект, який ставить перед собою досить високу мету, а саме — стати лідером на ринку пошукових технологій в Україні.

Всі статті рубрики