Якщо завтра вибух

Якщо завтра вибух

Спочатку в Шевченківському районі стався великий зсув ґрунту, який призвів до витоку газу. Необережне паління цигарки поруч з аварією спричинило серйозний вибух, внаслідок чого постраждали навколишні будинки.

Лицар ножа і горілки

Лицар ножа і горілки

Виявляється, деякі наші депутати таки справді можуть завжди знайти вихід практично з будь–якого проблемного становища. Минулого суботнього вечора один iз народних обранців, член фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» Юрій Стець самотужки прийняв пологи у дружини — ведучої «5–го каналу» Яни Конотоп.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брехня, «покрита» металом

Брехня, «покрита» металом

Монумент Кобзарю, встановлений у місті Стаханів 1969 року, було виготовлено на художньому комбінаті в Ростові (Росія). Але те, що встояло за радянської влади, виявилося не до вподоби сучасним поколінням: скульптура зникла в ніч із 21 на 22 жовтня.

Дискотека «в стилі Ландіка»

Дискотека «в стилі Ландіка»

Цей інцидент стався на дискотеці у селі Костів ще 14 серпня, проте широкого розголосу набув лише днями. До Юлії Д. підійшов 26–річний депутат райради і голова місцевого осередку «Союзу молодих регіонів України» Вадим Холодний iз неприйнятною для неї пропозицією.

Дев’ятий вал

Дев’ятий вал

Як повідомила «УМ» прес–служба Міністерства закордонних справ, один українець зник безвісти внаслідок аварії транспортного судна «Куша–1», яке затонуло за 25 кілометрів від берегів регіону Ассалує, що в Ірані. Загалом на борту перебувало 72 особи, у тому числі й п’ятеро українців.

А в рукаві... сухо

А в рукаві... сухо

П’ять хвилин — і від універсаму в центрі Євпаторії залишилося тільки згарище. Збитки, яких завдав «червоний півень» ТОВ «Торговий Універсам 2002», ще підраховують. Схоже, вони чималі, позаяк ущерть вигоріло все, що зберігалося під універсамним дахом на площі 900 квадратних метрів.

Шулери з Міносвіти

Шулери з Міносвіти

Учора у вищих навчальних закладах України проходив студентський референдум. Він мав на меті отримати підтримку українського студент­ства щодо проекту закону «Про вищу освіту», який активно просуває профільне міністерство.

Всі статті рубрики