Банкомати треба брати!

Банкомати треба брати!

Два студенти одного з вишів Бердянська знання, здобуті на факультеті комп’ютерних технологій, вирішили задіяти у вельми оригінальний спосіб — для атак на банкомати. Змайстрували пристрій, який уможливлював «зчитування» інформації з банківських карток та відеофіксацію їхнього пін–коду, i почали знімати гроші з банківських рахунків клієнтів, інформує прес–служба Запорізької обласної міліції.

Насіяли конопель

Насіяли конопель

За «дослідами» двох спритних на вигадку мешканців Долинського району міліція почала вести спостереження з весни цього року, коли чоловіки засіяли грядку насінням конопель. Ще до появи сходів далекоглядні горе–агрономи замаскували плантацію від допитливих односельчан, обгородивши її високим дерев’яним парканом. Коли ж настав час збирати врожай, нагодилися й оперативники.

Шкільне «кіно»

Шкільне «кіно»

Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю затримали учителя Куп’янської школи №1, якого підозрюють у розбещенні більше десяти підлітків віком до 15 років. За попередньою інформацією, педагог зваблював хлопців під час роботи гуртка «Шкільне телебачення» просто у стінах навчального закладу. Обрані ним методи тиску на дітей вражають своєю цинічністю. Спочатку він влаштовував гуртківцям відверті фото– і відео­зйомки, потім шантажував їх компрометуючим матеріалом, а вже після цього ґвалтував. Під час обшуку шкільної студії правоохоронці вилучили не одну партію дитячого порно.

Канонада на Фонтанці

Канонада на Фонтанці

Справжнім тестом на професійну придатність стали для українських правоохоронців криваві події минулої п’ятниці та суботи на Одещині, які приголомшили країну. Такої масштабної спецоперації в реальних бойових умовах iз використанням гранатометів i мінометів вітчизняні силовики не проводили за всі роки незалежності. Результат явно не на користь міліції: через необачливість командирів у ніч на п’ятницю під Одесою в сутичці з професійними кілерами загинуло двоє правоохоронців, а ще четверо отримали важкі поранення. Наступного дня вже за допомогою колег iз СБУ міліції вдалося вийти на слід зухвалих убивць, після чого на одеській Фонтанці влаштували справжнє побоїще. Двох кілерів лiквiдували за допомогою гранатометів i снайперів СБУ, третій таки вислизнув. Виникає питання: невже наша міліція та її керманичі добре навчилися лише розганяти мітинги, а коли справа доходить до професійних злочинців, прості міліціонери розплачуються власним життям через недолуге керівництво?

Всі статті рубрики