Красноармiйцi–грабiжники

Красноармiйцi–грабiжники

У мiстi Красноармiйськ, що в Донецькiй областi, зафiксовано рекордне для України пограбування магазину — невiдомi «розжилися» в ювелiрцi на 2 млн. гривень. Із повiдомлення, яке з’явилося вчора на сайтi Красноармiйського вiддiлу мiлiцiї, відомо, що «близько о пів на дев’яту ранку в чергову частину надійшло повідомлення від диспетчера Красноармійського міжрайонного відділу державної служби охорони про те, що спрацювала сигналізація в місцевому ювелірному магазині. На місце події виїхала слідчо–оперативна група у повному складі».

Хранитель скарбів Переяслава

Хранитель скарбів Переяслава

Лише два тижні тому Україна попрощалася з академіком Петром Троньком, з чиєї ініціативи було створено музей архітектури і побуту в Пирогові. І ось знову втрата: вчора пішов із життя творець переяславських музеїв, довгорічний директор Національного історико–етнографічного заповідника «Переяслав» Михайло Іванович Сікорський. Він зовсім трохи не дожив до свого 88–річчя, яке мав відсвяткувати 13 жовтня.

Ідіть «колотися»!

Ідіть «колотися»!

Нарешті Міністерство охорони здоров’я офіційно заявило: дефіцит вакцин для планового щеплення дітей закінчився. До кінця тижня поліклініки усіх областей країни отримають необхідну комбіновану вакцину для профілактики дифтерії, правця, кашлюка, поліомієліту та гемофільної інфекції, обіцяє МОЗ. Нагадаємо, в багатьох регіонах, зокрема й у Києві, починаючи з січня, щеплення дітей не проводили взагалі. Це при тому, що в країні лютує епідемія туберкульозу! Всі ці дев’ять місяців профільне міністерство пояснювало тотальний дефіцит вакцин невчасно проведеним тендером на закупівлю закордонних ін’єкцій.

Цадика повезуть до Ізраїлю?

Цадика повезуть до Ізраїлю?

Про це йдеться у листі, який написали Президенту Януковичу представники черкаської обласної організації Української народної партії. Звернутися з таким посланням опозиційну партію змусили події, що відбуваються кожної осені в Умані. «Щороку у вересні приїзд до Умані на могилу цадика Нахмана тисяч паломників стає випробуванням для місцевого населення. Ситуація в місті може стати вибухонебезпечною, адже паломників стає все більше, незадоволення уманчан — ще глибшим, а місцева влада і правоохоронці демонструють повну безпорадність у плані врегулювання ситуації», — йдеться у листі.

Автомат — останній доказ бізнесмена?

Автомат — останній доказ бізнесмена?

Миколаївський суд фактично завершив слухання резонансної справи підприємця Олега Жуковського, обвинуваченого в убивстві свого конкурента — бізнесмена Георгія Абшілави та його водія. Однак вирок досі не оприлюднено. Обвинувачений розраховує поміняти тюремні нари на ізолятор психіатричної лікарні. Він наполягає, що в момент злочину не контролював свої дії і від люті просто перетворився на «машину для вбивства». Однак уже доведений факт: убивця повертався на місце злочину для того, щоб зробити два контрольні постріли в голови своїх жертв. А це означає, що Жуковський діяв свідомо і холоднокровно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Платіні, півзахисник демократії

Платіні, півзахисник демократії

«Я задоволений усім побаченим. Очевидний прогрес усієї інфраструктури, — підсумував учора президент УЄФА Мішель Платіні дводенну інспекційну поїздку «футбольними містами» України. — На наступному засіданні виконкому УЄФА (8–9 грудня у Венеції. — Ред.) я скажу всім, що Україна готова і ми зможемо провести прекрасне Євро в цій країні».

Всі статті рубрики