Дитяча посада «помаранчевого»

Дитяча посада «помаранчевого»

Глава держави Віктор Янукович запровадив посаду уповноваженого Президента з прав дитини і призначив на неї «нашоукраїнця» Юрія Павленка. Нове чиновницьке крісло глава держави створив «із метою забезпечення належних умов для реалізації громадянських, економічних, соціальних та культурних прав дітей в Україні». Також для достойної роботи новоствореного відомства в АП створено окреме Управління забезпечення діяльності уповноваженого Президента з прав дитини.

Дорогий наш Віктор Федорович

Дорогий наш Віктор Федорович

Віктор Янукович виявився одним із «найдорожчих» президентів світу. Звісно, на планеті знайдуться глави держав, котрі «цінуються» більше за нашого гривневого гаранта. Водночас якщо порівняти кількість грошей, які щодня доводиться витрачати на Президента від Партії регіонів, і середню зарплату по Україні — виявиться, що діяльність Януковича обходиться громадянам у величезну копійчину. За підрахунками журналу «Кореспондент», Віктор Федорович значно випереджає лідерів Франції, Польщі чи Німеччини. Поступається — президентам супердержав: США — Баракові Обамі й Росії — Дмитру Медведєву.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сочинський ярмарок: «трубу» — на торг

Сочинський ярмарок: «трубу» — на торг

Президент України повернувся із Сочі з гіркими відчуттями. Переговори з російським колегою Дмитром Медведєвим завершилися нічим. Сторони анонсували розмову про газові угоди, делімітацію державних кордонів, можливість вступу України до Митного союзу. Водночас ані українська, ані російська сторони не прокоментували підсумки зустрічі хоча б по одному пунктові. А після п’ятничного рандеву у столиці наступної зимової Олімпіади минуло вже півтижня.

Сміється той, хто сам не домовлявся

Сміється той, хто сам не домовлявся

Є одна істина, яку мусить запам’ятати український політикум, — ніколи не смійся з того, хто їде в Росію на переговори про газ. У найсвіжішій історії України нема жодного політика, який привіз би з–за східного кордону вигідні паливні тарифи. Не допомагають ані рівень дипломатичних навиків, ні ораторські здібності, ні клятви у вірності «старшому братові», ні тим більше звабливі посмішки та високі підбори.

Як тільки з’являлися нові угоди — їх нещадно критикували. А потім бумеранг критики обов’язково розвертався й дошкульно лупив по лобі того, «хто засміявся першим». Запитайте у Юлії Тимошенко або Віктора Януковича — вони теж «скуштували»...

Із Морозом — тепліше

Із Морозом — тепліше

Олександр Мороз переміг Миколу Рудьковського в боротьбі за партійний трон. Кандидатуру Сан Санича позавчора на з’їзді Соціалістичної партії підтримало 175 делегатів, тоді як за першого секретаря проголосували 160 партійців. Гандикапу в 15 голосів було достатньо, аби вгамувати амбітного й скандального Рудьковського. Нагадаємо, на першому етапі з’їзду жоден із конкурентів не зміг отримати більшості голосів делегатів.

Всі статті рубрики