«Якщо ти така вперта, так тобі й треба...»

«Якщо ти така вперта, так тобі й треба...»

Голову незалежної спілки підприємців, депутата міськради Ватутіного від партії «Батьківщина» Ганну Тростянську серед білого дня побив невідомий. Вийшовши зі свого під’їзду близько 18–ї, 58–річна Тростянська звернула увагу на високого чоловіка, який швидко пішов у її бік, на ходу вихопивши з кишені пляшечку з якоюсь рідиною. Депутатка, яка працює в комісії з питань правопорядку та боротьби з організованою злочинністю міськради, кинулася тікати. Проте нападник швидко наздогнав її, збив з ніг кількома ударами в голову й заходився гамселити ногами з такою силою, що жінка втратила свідомість. Чоловік утік, коли з будинку почали вибігати люди. Вони й викликали швидку допомогу та міліцію.

«Резонансний» четвер

«Резонансний» четвер

Судді Печерського райсуду Києва вчора працювали в режимі аншлагу, адже на різних поверхах розглядали одразу три резонансні справи. Будівлю суду й надалi пікетують сотні прихильників опозиції — вимагають звільнення екс–Прем’єра Юлії Тимошенко і екс–глави МВС Юрія Луценка, процеси над якими продовжилися в четвер. Крiм того, до суду на закрите слухання привезли ще й колишнього начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача. Його обвинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Сочні» перемовини

«Сочні» перемовини

Учора Віктор Янукович перервав відпочинок, щоб навідатись до свого колеги — президента Росії Дмитра Медведєва. Минулого року за регулярністю зустрічей цей дует міг би позмагатися навіть із «нерозлийвода»–попередниками — Леонідом Кучмою та Володимиром Путіним. Утім останнім часом взаємини між Україною та Росією трохи охололи, зважаючи насамперед на одвічне газове питання. Отож перемовини були непростими. Хоча вчора Дмитро Анатолійович із Віктором Федоровичем знайшли час і для легкої прогулянки — відвідали об’єкти, що будуються до зимової Олімпіади–2014.

Всі статті рубрики