Інспектор на всі руки

Інспектор на всі руки

14 серпня набуває чинності закон про скасування техогляду для автомобілів, які використовуються в особистих цілях. Обов’язковому ТО, як і раніше, підлягатиме лише комерційний транспорт на кшталт таксі, вантажівок тощо. Для приватних автомобілістів така новина, здавалося б, тільки в радість. Утім Державтоінспекція вже попередила: якщо приватна автівка потрапить у дорожньо–транспортну пригоду через несправність, це стане обтяжувальною обставиною для її власника. Тож перевіркою приватників займатимуться самі державтоінспектори безпосередньо на автошляхах.

Звільнені, голодні і... побиті

Звільнені, голодні і... побиті

Шестеро водіїв тролейбусів, які 2 серпня брали участь у страйку транспортників і були звільнені з роботи, позавчора оголосили голодування. Під охороною правозахисників вони розмістилися у сквері за пам’ятником Леніну в районі майдану Свободи, пообіцявши не зрушити з місця, доки адміністрація підприємства не поновить їх на службі й не виплатить двомісячний борг iз зарплати.

Дитино, навіщо тобі та міліція?

Дитино, навіщо тобі та міліція?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вишів для підготовки майбутніх правоохоронців відтепер буде менше: уряд схвалив розпорядження про реорганізацію мережі вищих навчальних закладів МВС. Відповідно до нього, жертвами ліквідації стали Запорізький юридичний інститут Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Кіровоградський юридичний інститут, Херсонський юридичний інститут Харківського національного університету внутрішніх справ, Кримський юридичний інститут Одеського державного університету ВС та Прикарпатський юридичний інститут Львівського державного університету ВС. Студенти реформованих філій продовжать навчання в університетах, до складу яких вони входили.

«Булгарія» по–кримськи

«Булгарія» по–кримськи

Вирушаючи на морську прогулянку, група кримських відпочивальників (15 громадян Росії, 10 українців і 6 білорусів) навряд чи розраховувала, що завершиться вона неочікуваним купанням. Але за 800 метрів від берегів селища Орджонікідзе (район Феодосії) їхній прогулянковий катер, несподівано добряче «сьорбнувши» одним боком води, буквально за лічені хвилини пішов на дно. І ні тобі рятувальних жилетів, ні плавзасобів поруч.

Потрусило й попустило

Потрусило й попустило

У Береговому на Закарпатті сейсмологи два дні поспіль фіксували підземні поштовхи силою до 3—4 балів за шкалою Ріхтера. За попередніми даними управління Міністерства з надзвичайних ситуацій області, постраждалих чи руйнувань немає. Утім землетрус став іще одним тривожним дзвіночком для вітчизняних науковців, які ще рік тому прогнозували Україні серію потужних розламів земної кори.

Ні мертвий, ні живий?

Ні мертвий, ні живий?

Рівно рік тому харківський журналіст Василь Климентьєв сів біля власного будинку до автівки сірого кольору і поїхав у невідомому напрямку. З того часу його більше ніхто не бачив ні мертвим, ні живим, хоча перебіг розслідування резонансної справи увесь цей час перебуває на контролі вищих ешелонів правоохоронних органів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики