Червоне світло каже «геть»

Червоне світло каже «геть»

Якщо подивитися на загальну статистику п’ятого туру, може скластися думка, що він вийшов доволі грубим. Шість вилучень на вісім матчів — неабиякий показник. Інша справа, що «чисті» червоні картки арбітри показували лише в трьох поєдинках, а решта — то другі «гірчичники». Причому вилучення лучанина Пічкура сталося через затримку часу. Але загальний градус протистоянь справді підвищується. Зустрічі в Сімферополі та Полтаві були сповнені боротьби, і три «червоних світла» для гравців «Ворскли» та «Арсеналу» від судді Віталія Годуляна занесли цю гру на скрижалі чемпіонатів України. Щоправда, цей поєдинок ділитиме першість аж з 11 іншими, що так само мали по три вилучення. Цікаво, що згаданий одеський арбітр уже вдруге виганяє з поля одразу трьох гравців.

Український діамант

Український діамант

Годі й згадати, коли хтось із українських легкоатлетів домінував у світі у своїй дисципліні. Певно, такого не було з часів донеччанина Сергія Бубки. І ось цього року повноцінно засяяла зірка землячки нашого уславленого жердинника — стрибунки потрійним Ольги Саладухи.

Прорвана мішень

Прорвана мішень

Стартові дні континентальної першості стрільців у Белграді, розтягнутої аж на два тижні, приносили нашим співвітчизникам переважно розчарування. Передусім це стосується дорослої збірної, яка має розширювати квоту ліцензій на Олімпійські ігри. Тривале безмедальне очікування перервалося в суботу, коли Олег Омельчук, Іван Бідняк та Сергій Кудря командою здобули «бронзу» у стрільбі з пістолета з 50 м, приєднавшись на п’єдесталі до росіян і білорусів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики