ХРОНІКА

09.08.2011

Хокей

І в другому контрольному матчі на зборі у Словаччині «Донбас» здобув перемогу з великим рахунком. Цього разу — над командою тамтешньої першої ліги «Топольчани» — 7:1 (Матерухін, Ісаєнко, Шафаренко, Благий, Шагов, Куликов — 2).

Велоспорт

Словак Петер Саган із команди «Ліквігас» став переможцем загального заліку «Туру Польщі», випередивши за підсумком семи етапів всього на шість секунд ірландця Даніеля Мартіна з «Гарміна». Українці в генеральній класифікації розташувалися далеко від високих місць: Руслан Підгорний — 67–й (+19 хв. 55 сек.), Ярослав Попович — 111–й (+40,49), Олександр Квачук — 121–й (+48,32). При цьому 34–річний уродженець Вінниці Підгорний став бронзовим призером гірського заліку, а після п’ятого етапу навіть очолював його.

Теніс

Українка Катерина Бондаренко не пробилася до основної сітки турніру WTA в Торонто (хард, призові — 2,050 млн. дол.). У кваліфікації перша ракетка України спочатку здолала новозеландку Марину Еракович (6:2, 6:0), але потім поступилася Галині Воскобоєвій із Казахстану (3:6, 6:4, 6:7).

* * *

У другому колі парного розряду хардових змагань WTA у Карлсбаді (США) донеччанка Ольга Савчук і австралійка Анастасія Родіонова програли італійському дуету Еррані/Вінчі — 5:7, 4:6.

Шахи

Успішно виступає українка Катерина Лагно на турнірі серії Гран–прі ФІДЕ в Ростові–на–Дону. Після п’яти турів донеччанка посідає друге місце, набравши 3,5 очка й відстаючи на бал від китаянки Хоу Їфань. Минулого уїк–енду наша чемпіонка світу з бліцу здолала вірменку Еліну Данелян і росіянку Надію Косинцеву, але поступилася колишній співвітчизниці Ганні Музичук, котра нині представляє Словенію.