Кримська відповідь «Чемберлену» зі США

Кримська відповідь «Чемберлену» зі США

Сьогодні–завтра Україна завершить збирання ранніх зернових культур, принаймні таку обіцянку народові минулими вихідними дав Прем’єр–міністр Микола Азаров. «Ми вже зібрали 31 млн. тонн збіжжя, — сказав Прем’єр. — Це чудовий результат. Залишилося обмолотити лише 1 млн. тонн. Таким чином, ми зберемо чудовий врожай, якого нам вистачить і в цьому році, і в наступному». Всього ж, нагадаємо, українська влада очікує зібрати у нинішньому році рекордний врожай — до 51 млн. тонн. А перший заступник міністра, керівник Академії аграрних наук Микола Безуглий, стверджує, що вже через кілька років держава, не особливо напружуючись, зможе закладати в комору близько 80 млн. тонн.

Готові лягти під колеса

Готові лягти під колеса

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дорога міжнародного значення, яка з’єднує Україну та Західну Європу, вчора була заблокована впродовж двох годин. Трасу перекрили мешканці міста Рені, намагаючись привернути увагу до своїх проблем: їхні будинки руйнуються через те, що повз них постійно проїжджають десятки вантажівок.

Не Юлею самою

Не Юлею самою

Офіс депутата німецького Бундестагу Віоли фон Крамон поширив заяву, в якій представниця парламенту від фракції «Союз 90/Зелені» висловила обурення з приводу подій навколо незаконної вирубки у харківському парку імені Горького: «Ми засуджуємо дикунське діяння у Харкові. Не вперше в цьому місті, всупереч волі громадян, здійснюється масштабна вирубка. Як і минулого року, коли для будівництва об’їзної дороги також було знесено багато гідних захисту дерев, міська влада з допомогою бойових спецзагонів із неймовірною жорстокістю і грубістю виступила проти цивільного населення».

До української спiльноти

До української спiльноти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останніми днями, під час моєї хвороби і тривалої відсутності в Києві, у пресі й засобах масової інформації почало фігурувати моє прізвище у зв’язку з листом до Президента, з текстом якого я нарешті ознайомився сьогодні, повернувшись до Києва.

Вдало відстрілялися

Вдало відстрілялися

Україно–американські тактичні навчання «Репід nрайдент 2011» завершилися на Львівщині. З цієї нагоди українське військове командування підбило підсумки і нагородило кращих бійців, які гідно проявили себе на тренуваннях. Нагадаємо, загалом участь у навчаннях узяли майже півтори тисячі військовослужбовців з України, США, Англії, Канади, Польщі, Білорусі — загалом 13 країн. Керували «парадом» генерал–майор В’ячеслав Назаркін та координатор проектів міжнародного військового співробітництва Командування Сухопутних військ США в Європі Кевін Волк. Учасники навчань отримали відповідні сертифікати, а декілька бійців — навіть почесні грамоти та сувеніри від керівництва.

Кокаїновий шоу–біз

Кокаїновий шоу–біз

Днями українським правоохоронцям вдалося знешкодити організоване злочинне угруповання наркоторговців, які розповсюджували кокаїн та марихуану серед представників українського шоу–бізнесу. Виробництво зілля зловмисники налагодили самостійно, заснувавши лабораторію в селі на Київщині. Влаштувалися непогано: запаслися хімікатами, мінеральними добривами, насінням, систему вентиляції встановили.

Шампанське з Марлен Дітрих

Шампанське з Марлен Дітрих

Минулої суботи на набережній Балаклави було велелюдніше, ніж завжди. Через кожні 40—50 метрів біля яток вишиковувалися черги, від початку яких досить швидко відходили ощасливлені відпочивальники з келихами шампанського (тільки впритул можна було зрозуміти, що посудини з емблемами виробника вин — одноразові). Трохи хмільний від сонця, вина і морського повітря натовп прямував на площу, де численні люди–скульптури змінювали пози, коли їм у скарбнички кидали гроші та фотографувалися з охочими. Хтось учився танцювати танго...

Серпневий батут

Серпневий батут

За даними Укргідрометцентру, погода в Україні на цьому тижні стрибатиме, як на батуті. Спочатку будуть дощі, подекуди грози, посеред тижня вигляне сонце, але вже на вихідних воно знову сховається за хмарами. Позначка на стовпчику термометра вдень подекуди перевищуватиме +30.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Правда очі ріже?

Правда очі ріже?

У гонитві за виконнаням плану людські життя нічого не варті. Шокуюче інтерв’ю гірника Ігоря Сметаніна про справжні умови праці на шахті «Суходольска–Східна» стало для нього квитком на безстрокову відпустку: чоловіка звільнили з роботи. Нагадаємо, саме на цій шахті 29 липня стався вибух метану, внаслідок чого загинули 26 осіб. Шахтар, який допомагав витягувати загиблих товаришів і сам не перший рік працює на копальні, розповів журналістам, що на підприємстві концентрацію вибухонебезпечних речовин не вимірюють, приміщення перебуває у жахливому антисанітарному стані, а при найменшому невдоволенні зарплату співробітників скорочують мало не вдвічі.

Всі статті рубрики