Мер в Ізраїлі живе...

Мер в Ізраїлі живе...

Російськомовний портал IzRus, який днями оприлюднив інформацію про ізраїльське громадянство мера Києва Леоніда Черновецького, для переконливості навів роздруківку з бази даних МВС Ізраїлю. Видання зазначає, що роз­друківку отримано законним чином. В опублікованій версії добре видно основні деталі: дата роздруківки, прізвище Черновецького (два варіанти написання на івриті), ім’я, перші три цифри посвідчення особи, номер і назва міста прописки. В інших документах, що так само містять відомості з бази МВС, зазначені імена батьків Леоніда Черновецького, дружини й дітей, номери їхніх посвідчень особи і та сама адреса прописки в Ізраїлі.

Дві голови Тимошенко

Дві голови Тимошенко

Учора Печерський суд продовжив розглядати справу Юлії Тимошенко. Свої свідчення на допиті дав колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко. Він заявив, що в січні 2009 року уряд намагався прийняти директиви щодо газових угод із Росією, однак не схвалив їх: «Директиви не були прийняті, але була спроба їх прийняти».

Лист не той. Не тому адресату

Лист не той. Не тому адресату

Група українських інтелігентів виступила зі зверненням до Президента України, в якому вихваляє успіхи Віктора Януковича в боротьбі з корупцією й закликає не збочувати з правильного курсу. Текст містить багато компліментів на кшталт фрази: «Ви завжди стоїте на позиціях захисту загальнолюдських вартостей і держави». «Йдіть відважно обраною вами дорогою — реформуйте Україну, не допустіть згортання реформ, ламайте корупцію і ведіть державу до демократичного урядування. З вами — народ», — йдеться у зверненні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олексій Гарань: Влада шукає кримінал там, де була політична помилка

Олексій Гарань: Влада шукає кримінал там, де була політична помилка

В українській політиці — затишшя перед бурею. Активний рух почнеться восени, коли політики з’їдуться з канікул і поринуть у сезон нових баталій. Фактично, з осені стартує передвиборча кампанія. Хтось займеться переговорами щодо створення електоральних коаліцій, інші почнуть «підгодовувати» мажоритарні округи для голосування у жовтні 2012 року.

Головним «ньюзмейкером» літа на тлі цього затишшя стала Юлія Тимошенко, яка веде боротьбу в Печерському суді, обвинувачена у зловживаннях під час укладення газових угод із Росією 2009 року.

«УМ» звернулася до політолога Олексія Гараня — професора політології Києво–Могилянської академії, наукового директора Школи політичної аналітики НаУКМА — із пропозицією прокоментувати судовий процес над Тимошенко та проаналізувати перспективи різних сил на майбутніх виборах.

Всі статті рубрики