Поминки без технології

Поминки без технології

Загалом на домашньому поминальному обіді в селі Чорнявка Черкаського району були присутні 37 осіб. Але зле себе відчули 18, у тому числі й двоє дітей. Усіх їх терміново госпіталізували до Чигиринської та Черкаської районних лікарень. Люди скаржилися на підвищення температури тіла до 39—40 градусiв, блювоту та діарею. Діагноз медиків — гострий гастроентероколіт середньої тяжкості.

Сальдо нарешті позитивне

Сальдо нарешті позитивне

До двох років позбавлення волі намагалися засудити херсонського журналіста Дементія Білого за спробу «незаконно» проникнути на звіт мера Херсона про виконану роботу за рік. Щоб відстояти очевидну правду, громадському діячеві знадобився майже рік ходінь по інстанціях. Нагадаємо, інцидент стався у вересні минулого року під час звіту Володимира Сальдо перед городянами про виконану роботу. Приміщення, де звітував мер, оточила численна охорона. Пускали тільки обраних осіб і суворо за спеціальними перепустками. Перед входом зібралася величезна юрба простих городян, які також хотіли почути, що доброго зробив мер для своїх виборців, однак для них вхід було закрито.

Коване визнання

Коване визнання

Міжнародна спілка ковалів вирішила нагородити Івано–Франківськ престижною премією імені німецького коваля і художника Альфреда Хаберманна. Це перше місто у межах пострадянського простору, яке заслужило такий високий приз. До складу експертної комісії входили представники міжнародної Спілки художніх ковалів Чехії, Моравії і Сілезії, а також музею ім. Коменського в Пршерові (Чеська Республіка) та пані Крістіна Хаберманн фон Гох .

Відмовили гальма

Відмовили гальма

На столичному проспекті Науки сталася жахлива ДТП: у бетономішалки МАЗ, яка рухалася на спуску в напрямку Столичного шосе, відмовили гальма. Оскільки машина була завантаженою, її винесло на зустрічну смугу, а потім і на тротуар. Зачепивши дерево, вантажівка почала перекидатися, «поцілувавши» два автомобілі. Насамкінець важка машина впала на легковик «Тойота», який рухався назустріч. Під вагою кількох тонн бетону авто розчавило, як іграшку. Водій легковика загинув миттєво. Окрім нього, ніхто серйозно не постраждав. Позаду ще рухалася «Таврія», яку зачепило невідомо якою з двох машин і відкинуло в огорожу, де вона й зупинилася.

Пішли на дно, тримаючись за руки...

Пішли на дно, тримаючись за руки...

У райцентрі Драбів поховали 11–річних Богдана Іванусу та Юлію Бахмут. Діти втопилися у Дніпрі. Їх разом з іншими одинадцятьма вихованцями Драбівської школи мистецтв вчителі, що виграли творчий конкурс, возили до Канева на Тарасову гору. По дорозі назад вони заїхали на берег Дніпра неподалік села Ліпляве, аби школярі могли перекусити. Там дітям дозволили покупатися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Музиці — труба, духовності — байдужість

Музиці — труба, духовності — байдужість

У сквері біля Маріупольської міської ради третій тиждень як розмістилося наметове містечко. Біля нього — тимчасовий храм. Релігійну громаду та людей високого мистецтва поєднали бажання чесно виконувати свої громадянські й людські обов’язки і небажання місцевих чиновників допомогти їм у цьому. Люди просять від влади не допомоги, а хоча б не заважати...

Всі статті рубрики