«Цвірінькнула» — а воно у справі!

«Цвірінькнула» — а воно у справі!

Печерський райсуд Києва йде на прецеденти. Вчора Феміда долучила до матеріалів справи Юлії Тимошенко її сторінку на «Твіттері» — популярному інтернет–сервісі, де можна вести мікроблоги, залишаючи коротенькі нотатки й отримуючи коментарі. На цьому сайті лідерка БЮТ у «прямому ефірі» публікує глузливі відгуки по ходу процесу. Родіон Кірєєв ухвалив це рішення у відповідь на клопотання прокурорів.

Гепатит? Який гепатит?

Гепатит? Який гепатит?

Минулої п’ятниці екс–міністру внутрішніх справ Юрію Луценку зробили ультразвукове обстеження органів черевної порожнини у Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Як повідомляє прес–служба Державної пенітенціарної служби, обстеження провели на виконання рішення Печерського райсуду столиці. Нагадаємо, що тиждень тому лідер «Народної самооборони» заявив у суді, що під час останнього медичного обстеження лікарі знайшли у нього захворювання нирок, печінки, варикозне розширення судин, виразки.

Ні грошей, ні посади

Ні грошей, ні посади

Учора Президент Віктор Янукович офіційно звільнив iз посади голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волгу, який уже тиждень перебуває під вартою. Підстава — порушення присяги держслужбовця. Адже Генпрокуратура підозрює пана Волгу в одержанні хабара розмiром півмільйона доларів. Глава держави також звільнив Віктора Адамовича з посади члена Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг — директора департаменту тимчасового адміністрування фінансово–кредитних установ. Його затримали на кілька днів раніше за шефа.

Із чийого Дому їде дах?

Із чийого Дому їде дах?

Заяви народного депутата Олександра Омельченка про те, ніби Президент Віктор Ющенко віддав своєму брату Петрові Ющенку Український дім в оренду на 49 років, не відповідають дійсності й будуть оскаржені в суді. Про це у коментарі УНІАН заявила прес–секретар екс–глави держави Ірина Ванникова. За її словами, неправдиві звинувачення від Омельченка є черговою спробою «інформаційного кілерства проти Ющенка» — «очевидно, виконавці цієї диверсії намагаються не допустити відновлення довіри громадян до Віктора Ющенка і партії «Наша Україна» незадовго до нових парламентських виборів».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики