Спад перед стартом

Спад перед стартом

Найпопулярніші сили українського політикуму продовжують втрачати підтримку населення, тим самим відкриваючи свої редути для нових партій і команд. За останніми соціологічними опитуваннями, рейтинги Віктора Януковича та Юлії Тимошенко, а також їхніх партій падають.

Рокіровка захисту

Рокіровка захисту

Зашкалюють пристрасті навколо розгляду «газової справи» проти екс–Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко в Печерському райсуді столиці. Минулої п’ятниці підсудна вперто відмовлялася вставати, звертаючись до Феміди, через що головуючий у справі Родіон Кіреєв врешті–решт ухвалив рішення видалити її з зали суду на одне засідання. Оскільки перед цим леді Ю так і не змогла, сидячи, заявити клопотання про залучення до свого захисту ще чотирьох адвокатів (двоє з них — громадяни США), сторона обвинувачення без перерви на обід зачитала обвинувальний висновок за відсутності самої підсудної та її захисників.

У Грузії — саджають, у нас — б’ють

У Грузії — саджають, у нас — б’ють

Скандал довкола грузинських журналістів, яких звинуватили у шпіонажі на користь Росії, докотився й до України. Перед камерами знову засвітилися оголені дівчата з руху Femen, які вирішили виступити на підтримку переслідуваних журналістів під стінами посольства Грузії в Україні. Акція могла завершитися традиційно — оголеним бюстом, і всі б розійшлися, однак хмизу в багаття підкинув працівник амбасади, який вискочив із приміщення й кинувся на дівчат, а також на кореспондентів, котрі знімали акцію на камери.

Крим — більш «український»?

Крим — більш «український»?

Мешканці Криму прихильно ставляться до суверенітету. За роки незалежності кiлькiсть кримчан, які підтримують незалежність України, зросла. Про це розповів президент Київського міжнародного інституту Валерій Хмелько — автор моніторингу, який поставив вивчити орієнтацію українців на незалежність своєї держави; це дослідження триває вже 20 років.

Всі статті рубрики