Кримінальне чтиво

Кримінальне чтиво

Під час учорашнього засідання у Печерському районному суді представник прокуратури назвав Юлію Тимошенко вже «засудженою». Ця фраза пролунала в той час, коли лідерка БЮТ сперечалася із суддею, чи мусить вона підводитися на ноги перед Фемідою, чи ні. «Я хочу зробити зауваження засудженій», — заявив представник державного обвинувачення.

Хабарникам на замітку

Хабарникам на замітку

В Україні ніколи по–справжньому не боролися з корупцією. А з січня до липня в нашій державі взагалі не було жодного закону, який боровся б із цим явищем! Нарешті 1 липня набув чинності стражденний закон про засади запобігання і протидії корупції. До червня існували побоювання, що Верховна Рада може відкласти імплементацію цього акта, як це траплялося в останні роки. Проте офіційний Київ, який притиснули до стіни вимоги міжнародної спільноти, вже не міг баритися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брат до брата

Брат до брата

В організації зближення опозиційних партій «Наша Україна» перейшла від слів до діла й надіслала можливим союзникам «запрошення на робочу зустріч політичних партнерів для координації дій у контексті підготовки до парламентських виборів 2012 року». Як анонсував голова політради Валентин Наливайченко, ця зустріч має відбутися 12 липня в Києві, у приміщенні інформаційного агентства «Укрінформ».

Всі статті рубрики