Привід утекти?

Привід утекти?

Любителі боксу не лише в Україні, а й в усьому світі, мабуть, побоюються такого розвитку подій, за якого суботній об’єднавчий двобій за право володіти чемпіонськими поясами WBA, WBO й IBF в останній момент може не відбутися. А тим часом завтрашній поєдинок між Володимиром Кличком та Девідом Хеєм таки під загрозою.

Останній крок — найважчий

Останній крок — найважчий

Пригадується, місяць тому з наближенням півфіналів на «Ролан Гарросі» весь тенісний світ заговорив про зміну лідера рейтингу ATP. Сербові Новаку Джоковичу, аби стати «номером першим», слід було перемогти у півфіналі швейцарця Роджера Федерера. Не зрослося. І ось Уїмблдонський турнір проходить, вважай, за паризьким сценарієм. «Знаю, що я близький до першої сходинки рейтингу, але намагаюся про це багато не думати», — слово в слово повторив Джокович свою репліку місячної давності.

Наші Плиски у Європі

Наші Плиски у Європі

Майже рік у селі Плиски Борзнянського району Чернігівської області чекали на подію, яка точно ввійде в його історію. Наприкінці минулого літа на території сіверян — переможців чемпіонату України серед аматорських команд — змагалися учасники однієї з підгруп кваліфікаційного етапу Кубка регіонів УЄФА: турніру, що є своєрідним аналогом Ліги чемпіонів для футболістів без статусу професіоналів. Тоді плисківська «Єдність» (не плутати з однойменним професійним клубом, що виступає в другій лізі чемпіонату України) стала переможцем і отримала право зіграти у фінальній частині Кубка регіонів УЄФА. І ось днями фінал відбувся у португальському місті Брага.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Катерина Карсак: Саме слово «Олімпіада» мене вбиває

Катерина Карсак: Саме слово «Олімпіада» мене вбиває

Минулорічна командна першість Європи з легкої атлетики відкрила для України спринтерку Єлизавету Бризгіну, яка згодом прогриміла на весь світ тріумфом на особистому чемпіонаті континенту в Барселоні. Цьогорічні змагання збірних Старого світу виставили на огляд легкоатлетичної спільноти значно більшу кількість чемпіонів, які до змагань у Стокгольмі перебували в затінку. Нагадаємо, Україна на ЧЄ–2011 взяла командну «бронзу». А серед переможців у окремих дисциплінах фігурують імена не тільки лідерів сезону (Саладуха, Ремень, Мазурик), а й нові прізвища спортсменів, які дещо затрималися в когорті «перспективних», — це стрибун у висоту Дем’янюк і метальниця диска Карсак.

25–річна одеська дискоболка Катерина Карсак розповіла «УМ» про те, що заважало розквітнути після «молодіжних» перемог, та як куються перші дорослі звитяги.

Всі статті рубрики