Червоні «фуріята»

Червоні «фуріята»

У Європі встановилося беззаперечне домінування іспанського футболу. Збірна цієї країни є чинним чемпіоном континенту і всього світу. Так само важко знайти команду, яка б на рівних змагалася проти «Барселони» на клубному рівні. Перемога піренейців на молодіжному Євро стала логічним кроком у засвідченні тотальної переваги.

Рятуйте інтригу!

Рятуйте інтригу!

Ледь не щороку боліди й правила «Формули–1» зазнають суттєвих змін — у такий спосіб керівництво Міжнародної федерації автоспорту намагається підняти градус протистояння у боротьбі за перемогу в чемпіонаті. Проте, здається, від цьогорічних нововведень — заборона дозаправок, регульоване заднє антикрило, система KERS, єдиний постачальник шин — виграла лише одна команда. Сезон проходить під акомпанемент пілота «Ред булл» Себастьяна Феттеля — минулорічного чемпіона. Якщо в 2010 році німець здобув титул в останній гонці, то цьогоріч, схоже, вітати переможця доведеться достроково.

По трофей — із «сиреною»

По трофей — із «сиреною»

Відсьогодні головна проблема Уїмблдону — дощ — знімається з порядку денного. Уже починаються півфінальні матчі в одиночників, а вони проходитимуть на центральному корті, де, як відомо, із 2009 року стоїть розсувний дах.

Квартет найсильніших «тра­в’яних» гравців 2011 року пер­шими визначили жінки. У провідній четвірці не знайшлося місця головним фавориткам турніру. Вирішальний етап проходитиме без минулорічної переможниці та трьох чільних номерів посіву. У сьогоднішніх півфіналах четверта «сіяна» — Вікторія Азаренко з Білорусі — зіграє проти чешки Петри Квітової (8), а росіянка Марія Шарапова (5) екзаменуватиме аж 62–гу ракетку світу, німкеню з польським корінням Сабрін Лисицьки.

Чи підібгає леопард хвоста?

Чи підібгає леопард хвоста?

Лічені дні залишаються до поєдинку, який уже давно став у боксерському світі відчутним подразником як для фахівців, так і для простих уболівальників. Після стількох гучних слів, погроз та обіцянок знищити опонента британець Девід Хей та українець Володимир Кличко нарешті зустрінуться на рингу. Цієї суботи на гамбурзькій «Імтех–арені» може збутися найзаповітніша спортивна мрія братів Кличків: вони мають реальний шанс зібрати в межах родини всі чотири найпрестижніші чемпіонські пояси. До колекції залишилося долучити титул WBA, яким наразі володіє Хей.

Дорога на Баку

Дорога на Баку

Жодного бійця у фіналах і лише дві бронзові медалі — з таким здобутком повернулися додому українські боксери, які до минулої неділі змагалися на першості Європи в Анкарі. Слабенький здобуток, зважаючи на попередні успіхи наших спортсменів на таких змаганнях. Минулого року на ЧЄ в Москві ми мали одну срібну та чотири бронзові нагороди, а в Ліверпулі 2008 року Україна взагалі показала найкращий результат, здобувши чотири золоті та одну бронзову медалі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики