Одиниця в «одиночці»

Одиниця в «одиночці»

І після четвертого ігрового дня одиночний розряд Уїмблдонського турніру лишається з українським представництвом. Остання з наших співвітчизниць — Катерина Бондаренко — пройшла до третього кола всупереч негативним прогнозам скептиків. Матч з італійкою Сарою Еррані (34–й номер світового рейтингу) Катя вчора виграла — 6:4, 5:7, 6:2.
Цей рік складався для Бондаренко–молодшої невдало, у рейтингу WTA вона опустилася аж на 126–те місце, бо часто вилітала вже в перших раундах різних турнірів. Тим приємніший успіх на Уїмблдоні. Вихід у третє коло — найкращий результат Каті за всі чотири роки виступів на траві в передмісті Лондона.

Зосередженість до кінця

Зосередженість до кінця

Напруженими виявилися півфінальні матчі на полях Данії, де підходить до завершення фінальна частина молодіжного чемпіонату Європи. В обох парах справа ледве не дійшла до післяматчевих пенальті. Основний час поєдинків у Віборгу та Хернінгу завершився внічию, а ось додаткові хвилини принесли успіх саме тим командам, які впродовж матчу виглядали переконливішими, позбавивши Іспанію та Швейцарію покарання «футбольною лотереєю».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Леонід Стефанишин: Виступаю проти натуралізації

Леонід Стефанишин: Виступаю проти натуралізації

Свого часу цей гравець «Будівельника» неабияк збурив баскетбольну громадськість України бажанням залишити спорт і присвятити життя служінню церкві. Але довго залишатися поза улюбленою грою Леонід Стефанишин не зміг, і вже за рік повернувся на майданчик у формі свого клубу. Як виявилося, аби спочатку стати віце–чемпіоном, а цього сезону — допомогти «Будці» вперше за багато років здобути золоті медалі чемпіонату України.

Нині 26–річного Стефанишина сміливо можна назвати символом «Будівельника», адже не так просто знайти в нашому баскетболі гравця, який би провів у одному клубі аж вісім сезонів. Утім сам Леонід посилено відхрещується від таких титулів: мовляв, ще занадто молодий, аби ставати для когось легендою.

Всі статті рубрики