Катя і президент

Катя і президент

Упродовж двох місяців учасники з усіх куточків континенту надсилали роботи на фотоконкурс «Зображення Європи без дискримінації», організований організацією Amnesty International. Згідно з вимогами організаторів, роботи учасників конкурсу мали продемонструвати авторський погляд на Європу без дискримінації, наголосити на цінності суспільства без упереджень та показати важливість толерантності й поваги до різноманітності суспільства.

Політ нормальний?

Політ нормальний?

Учора і позавчора робітники Харківського авіаційного заводу, під керівництвом своєї профспілки, демонстрували повну готовність влаштувати гучну акцію протесту. Але народний гнів так і не вилився за межі заводської прохідної. Люди збиралися біля адміністративного корпусу підприємства і вимагали зустрічі з керівництвом. Аби вгамувати наростаючі пристрасті, до Харкова з Києва в екстреному порядку прибув генеральний директор заводу Анатолій М’ялиця. Лише зустріч iз ним відстрочила радикальніші кроки обурених авіабудівників, які останній раз отримували заробітну плату ще в жовтні минулого року. Кожному з них підприємство заборгувало по 8—9 тисяч гривень. Загальний борг iз зарплати на ХАЗі, за даними профспілки, зріс до 60 мільйонів гривень.

А де собака?

А де собака?

Напередодні Дня прикордонника Віктор Янукович відвідав з робочою поїздкою Черкащину. Вертоліт глави держави приземлився за кілька кілометрів від Черкас — селищі Оршанець, на території тамтешнього навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби.

Не така вже й цінна голова «вождя»!

Не така вже й цінна голова «вождя»!

Суд Жовтневого району Запоріжжя ухвалив рішення, яке свідчить, що може бути свято і на «тризубівській» вулиці. Феміда погодилася з аргументами адвокатів дев’ятьох членів ВО «Тризуб», звинувачуваних у пошкодженні пам’ятника Сталіну на території запорізького обкому КПУ: в матеріалах справи недостатньо доказів того, що збитки становлять аж 374 тисячі гривень. Відтак оплакувальникам бюста доведеться підтвердити свої матеріальні претензії до відповідачів додатковими документами. Бухгалтерію обкому КПУ суд вирішив вилучити. Однак відмовився проводити повну ревізію фінансових операцій обкому з коштами, які надходили з різних джерел.

«Наша Україна» — нашій бібліотеці

«Наша Україна» — нашій бібліотеці

Взимку минулого року народні депутати–«нашоукраїнці» закликали громадськість підтримати єдину бібліотеку української літератури на території Росії, яку було закрито, а з фонду вилучено десятки книг. Ідея полягала в тому, аби спільними зусиллями поповнити фонди української бібліотеки в Москві зібраною літературою. І цю ініціативу партії підтримали численні громадські діячі, небайдужі громадяни. До збору книжок для наших співвітчизників долучились навіть діти з різних областей України. Завдяки їхнім зусиллям удалося, як розповіли в прес–службі «Нашої України», зібрати близько тисячі книжок, які днями доправлять до Москви.

Духовністю — по дитинству

Духовністю — по дитинству

Ще кілька днів тому в донецькому сквері Палацу культури металургів, що на перехресті Ленінського проспекту і вулиці Куйбишева, гордо вивищувався своїми баштами та бійницями дитячий казковий замок. Тепер від нього залишилася лише гора будівельних відходів. А передувала тому грандіозна вирізка дерев та викорчовування пеньків.

Зловили бацили в холодній воді

Зловили бацили в холодній воді

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У зв’язку з масовим отруєнням вихованців одного з дитсадків спеціалісти одеської санітарно–епідеміологічної станції перевіряють усі дошкільні заклади міста.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Табачник просто боїться?

Табачник просто боїться?

Головний ворог студентів — міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, за інформацією організаторів мітингу «Проти деградації освіти», намагався зірвати вчорашню акцію непокори студентів у Києві. Як повідомляла «УМ», учора тисячі спудеїв із понад 20 міст України вимагали не допустити реєстрації в парламенті проекту нового Закону України «Про вищу освіту», підвищити мінімальні стипендії до прожиткового мінімуму, зменшити навчальне навантаження на викладачів та забезпечити повноцінну оплату їх діяльності, надати реальну автономію вишам, припинити тиск на органи студентського самоврядування і звільнити «некомпетентне керівництво Міносвіти».

Всі статті рубрики