Помста сохатих

Помста сохатих

На Черкащині судді поставили крапку в резонансній справі про браконьєрство в чигиринських лісах. Двом мешканцям Кіровоградщини — 42–річному приватному підприємцю Володимиру Седіну та 47–річному колишньому військовослужбовцю Григорію Цибику — Феміда «виписала» штраф у сумі 3 400 гривень і 5 100 відповідно. Окрім цього, кожен із любителів лосятини повинен виплатити завдані дер­жаві збитки у розмірі 25 тисяч гривень. Також, за рішенням суду, буде конфісковано автомобіль «Tойота», на якому «мисливці» тікали з місця злочину.

Ліфт жаху

Ліфт жаху

Нещастя сталося на вулиці Герцаївській, у будинку, що належить приватному підприємцю. Чоловік торгує на ринку фруктами і підвал будівлі використовував як склад. Щодня на перший поверх за допомогою ліфта він підіймав ящики з фруктами. А 26 березня злощасний підйомник затис десятирічного сина підприємця. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер на місці події — просто на руках у батька.

Дорога допомога

Дорога допомога

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Упродовж лютого–березня 2011 р. працівники Кримської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» забили тривогу — місцеві органи соціального захисту населення почали досить активно «рекомендувати» громадянам, котрі отримують матеріальну допомогу, негайно відкривати рахунки в банках, бо віднині через пошту ці виплати не будуть здійснюватися. Про такі «рекомендації» мешканці багатьох населених пунктів дізнавалися чи то з дошок оголошень, чи навіть із письмових повідомлень.

Дуля від Ювілейного

Дуля від Ювілейного

Дніпропетровськ, у якому лише за останнi п’ять рокiв кiлькiсть населення скоротилася на 40 тисяч осiб, втрачає статус міста з мільйонним населенням. Кажуть, що для цього жителів тут має поменшати всього–на–всього на якихось 7 тисяч чоловік. Тому влада в обласному центрі з цього приводу неабияк стурбувалася. І кращого виходу, як приєднати до мегаполісу найближчі населені пункти, не побачила. Заступник міського голови Ігор Циркін уже навіть заявив публічно, на які з них «поклали око». Це — селища Ювілейне, Авіаторське, Дослідне, Кіровське, імені Шевченка, місто Підгороднє і низка навколишніх сіл. Та ледь чиновник повідомив про такі наміри, неабиякий переполох зчинився у Ювілейному. Це селище, за великим рахунком, є територією Дніпропетровська — з обласним центром його умовно розділяє вулиця Радгоспна. Проте люди запевняють, що вони, на відміну від міста, є таким собі оазисом благополуччя.

Всі статті рубрики