«Кахасоль» на рани

«Кахасоль» на рани

Усього два реалізовані триочкові кидки за гру, вражаюча кількість втрат м’яча — 27 (!), низька результативність не лише гравців із лави запасних, а й представників стартової п’ятірки — усе це складові поразки, якої позавчора в Іспанії зазнав київський «Будівельник».

Наш козир — палац-стадіон?!

Наш козир — палац-стадіон?!

Не виключено, що 18 грудня в Мюнхені, де визначатимуть господаря чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, такі ж приємні відчуття, як чотири роки тому пережив Григорій Суркіс після рішення УЄФА, очікують і на керманича ФБУ Олександра Волкова. Про те, що наша держава включається в боротьбу за цей турнір, колишній зірковий гравець «Будівельника» й «Атланти», а тепер — бізнесмен і народний депутат від партії влади, оголосив позавчора

Бий свого, щоб чужі боялися

Бий свого, щоб чужі боялися

Хороший снайпер — людина спокійна і виважена, тож, мабуть, не випадково місцем проведення чемпіонату Європи­2011 зі стрільби з лука в закритому приміщенні обрали курортне іспанське містечко Камбрільс. Для душевної рівноваги «робін гудів» тут і плескіт Середземного моря, й лагідне весняне сонце, й чудова архітектура епохи Відродження. У влучності лучники вправляються в залі, розташованому на території одного з найбільших розважальних парків Європи «Порт Авентура». Змагання почалися в середу й триватимуть до суботи.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Біланенко: Після світової «бронзи» хочеться вже чогось більшого

Олександр Біланенко: Після світової «бронзи» хочеться вже чогось більшого

Цього спортсмена, одного зі старожилів української збірної, недарма називають одним із найкращих снайперів у світовому чоловічому біатлоні. Попри не найвищу швидкість на дистанції, 33–річний Олександр Біланенко стріляє справді чудово: загальний показник влучань за сезон у нього зазвичай становить близько 90 відсотків. Цього року Біланенко, що проводить у збірній уже 12–й сезон, має найбільше досягнення за всю свою кар’єру — разом із командою естафетників він виборов бронзову медаль чемпіонату світу, що на початку березня проходив у Ханти–Мансійську. Успіх став історичним не лише для сумчанина, а й для всієї команди: наші чоловіки вперше в історії зійшли на світовий п’єдестал.

Дзвінок кореспондента «УМ» застав Біланенка в Сумах: Олександр щойно повернувся додому після тривалого переїзду з Норвегії, де проходив заключний етап Кубка світу. Біатлоніст люб’язно погодився розповісти про враження від останніх виступів, а також оцінити весь змагальний сезон.

Всі статті рубрики