«Не знаю, як ми живі залишилися!»

«Не знаю, як ми живі залишилися!»

В опіковому відділенні Черкаської міської лікарні №1 більше місяця лікуються 26–річний Віктор Палкін та його 58–річна мати Віра Яківна із села Домантове Золотоніського району. Вони постраждали від вибуху газового балону. Мати та син отримали численні опіки, але, на щастя, встигли вибігти на двір. У ту ж мить їхня хата завалилася.

Кримська регата

Кримська регата

Розкішні яхти заможних українців та іноземних громадян, як відомо, причалюють до кримських берегів уже не один рік. Для них навіть відведені портові стоянки, приміром, у Балаклаві, Ялті, Феодосії, Керчі та Євпаторії. Проте цього для перспективного виду туристичного бізнесу все одно замало, вирішили у місцевому уряді й розробили концепцію «Розвиток яхтового туризму (яхтових марин) в АРК на 2011–2020 роки». Її ухвалили на одному з останніх пленарних засідань місцевого парламенту.

Посадили курку на піст

Посадили курку на піст

Одразу три птахофабрики Харківщини, що у Старовірівці, Люботині та Охочому, опинилися на межі банкрутства. Якщо вони і справді зупинять свої конвеєри, то, за словами фахівців, вже на Великдень в області ціна яєць зросте до 12 гривень за десяток або цінний білковий продукт спіткає доля безслідно зниклої гречки. Причин для тривоги одразу дві — нові ціни на пшеницю і демпінгова політика на ринку місцевих монополістів.

Всі статті рубрики