Є така партія — є така група

Є така партія — є така група

У Верховній Раді створено партгрупу «Наша Україна». Про це на брифінгу повідомив голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко. Він зазначив, що до групи увійшли 11 народних депутатів: Станіслав Аржевітін, Володимир В’язівський, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Юрій Ключковський, Микола Кульчинський, Віктор Матчук, Григорій Омельченко, Андрій Парубій, Зіновій Шкутяк, Петро Ющенко. Головою групи обрано Шкутяка.

Як і десять років тому

Як і десять років тому

Учора депутати–«нашоукраїнці» Андрій Парубій, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Віктор Матчук та Зіновій Шкутяк намагалися особисто передати очільниковi МВС Анатолію Могильову депутатське звернення з проханням звільнити з–під варти хоча б тих членів ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, які потребують медичної допомоги. Потрапити на прийом до міністра не вдалося. Сорокахвилинне очікування завершилося спілкуванням із заступником Могильова Василем Фаринником, який пообіцяв вивчити ситуацію й повідомити народним обранцям позицію керівництва МВС телефоном.

Президента «підрізали» успішно

Президента «підрізали» успішно

Уже 1 березня Президент України Віктор Янукович приступив до роботи після планової операції, перенесеної ним 28 лютого. Про це вчора бадьоро відрапортувала прес–служба глави держави, не уточнюючи, чи передбачає робота прихід на робоче місце за адресою: вул. Банкова. 11.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики