Президента «підрізали» успішно

03.03.2011

Уже 1 березня Президент України Віктор Янукович приступив до роботи після планової операції, перенесеної ним 28 лютого. Про це вчора бадьоро відрапортувала прес–служба глави держави, не уточнюючи, чи передбачає робота прихід на робоче місце за адресою: вул. Банкова. 11.

Ідеться про «вдало проведену артроскопічну операцію на ушкодженому внаслідок давньої спортивної травми правому коліні». Нагадаємо, про цю травму, отриману під час гри в теніс, Янукович доповів минулої п’ятниці під час телешоу «Розмова з країною».

Кілька років тому, будучи Прем’єр–міністром, Янукович, як відомо, лікував коліно в Іспанії. Тоді йому поставили діагноз «посттравматичний артроз колінного суглоба».

«Операція тривала менше години. Процес відновлення проходить відповідно до запланованого лікарями графіка, що розрахований на три тижні», — повідомляє Банкова про нинішнє хірургічне втручання. За даними з інших джерел, операція в клініці «Феофанія» не передбачала загального наркозу.

Учора Янукович планував телефонну розмову з віце–президентом США Джо Байденом, а також зустрічі з керівниками деяких органів влади. Один із депутатів–«регіоналів» повідомив, що на Банкову Президент повернеться наступного тижня.