Олексій Касьянов: Гроші у спорті вирішують далеко не все

Олексій Касьянов: Гроші у спорті вирішують далеко не все

Ще кілька років тому його практично ніхто не знав. Нині ж він входить до п’ятірки провідних майстрів легкоатлетичного багатоборства у світі. На чемпіонаті України, що минулого тижня відбувся в Сумах, 25–річний Олексій Касьянов був однією з найбільших зірок, при тому що нашій «королеві спорту» є чим пишатися. Утім на чемпіонат Європи, який наступної п’ятниці стартує у Парижі, запоріжанин не поїде. Чому саме, а також про особливості життя «залізних людей», Касьянов розповів «Україні молодій».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зимовий рай Холменколлена

Зимовий рай Холменколлена

Світова першість із лижних видів почалася позавчора в передмісті Осло — загальновизнаній світовій столиці зимового спорту. Лижі в Норвегії — невід’ємний атрибут життя. Відзначимо, що в цій країні розташований найстаріший у світі трамплін, збудований у 1892 році, а довжина трас, прокладених для лижників, становить понад 2,5 тисячі км.

Відплата за фінал

Відплата за фінал

Повторення фіналу розіграшу Ліги чемпіонів–2010 чекало на вболівальників у позавчорашньому поєдинку в Мілані, де «Інтер» приймав «Баварію». У травні минулого року на мадридському стадіоні «Сантьяго Бернабеу», нагадаємо, перемогу здобула італійська команда. Тепер настав час потішитись баварцям. Хоча попереду ще матч–відповідь.

Всі статті рубрики