ХРОНІКА

25.02.2011

Біатлон

Учора на чемпіонаті Європи в італійському Ріднауні відбулися естафетні гонки. По обіді наші дівчата практично в бойовому складі (сестри Семеренко, Джима, Підгрушна) на 4х6 км святкували перемогу, випередивши італійок аж на 52 секунди. А перед тим українські чоловіки (Сердюк, Юнак, Кільчицький, А. Прима) на дистанції 4х7,5 км показали лише восьмий результат — відставання від переможців, команди Німеччини, склало 4 хв. 13 сек.

Теніс

Українець Сергій Стаховський і росіянин Михайло Южний вийшли до півфіналу парного розряду хардового турніру АТР в Дубаї (ОАЕ). Спочатку вони здолали іспанський дует Лопес/Гарсія–Лопес — 6:1, 6:4, а у чвертьфіналі — Длоугі/Хенлі (Чехія/Австралія, 4) — 3:6, 6:4, 10:3.

* * *

У другому колі ґрунтового турніру АТР в Акапулько (Мексика) киянин Олександр Долгополов переграв аргентинця Карлоса Берлока — 6:4, 6:1.

У першому раунді парного розряду Долгополов і Берлок, виступаючи разом, поступилися іспанцям Альмагро й Раміресу–Ідальго — 3:6, 7:6, 7:10.

На жіночих змаганнях в Акапулько українка Леся Цуренко вибула з боротьби у другому колі, відмовившись продовжувати матч проти іспанки Аранти Парри–Сантойї через травму за рахунку 3:6, 0:1 на користь суперниці.

Баскетбол

Українська чоловіча суперліга. «Азовмаш» — «Миколаїв» — 80:74, «Дніпро–Азот» — «Дніпро» — 92:85.

* * *

НБА. «Даллас» — «Юта» — 118:99 (Фесенко «Ю» — 6 хв., 2 фоли, «–5»).

Хокей

Перед чемпіонатом світу в першому дивізіоні, який відбудеться в Києві 17—23 квітня, збірна України проведе два товариські матчі з угорцями. Суперники перевірять сили 12 і 13 квітня в Будапешті. А от запланована на початок квітня зустріч із другою збірною Росії, швидше за все, не відбудеться через зайнятість гравців у «плей–оф» національних чемпіонатів.

* * *

НХЛ. «Анахайм» — «Лос–Анджелес» — 2:3 (Понікаровський «Л» — не грав).