Ну як же без інтриги

Ну як же без інтриги

Принаймні на один вечір, але баскетбол європейського калібру таки повернувся до столиці. Після жовтневої поразки «Києва» румунській «Стяуа» у кваліфікації Кубка виклику столичні вболівальники майже п’ять місяців жили без єврокубкових поєдинків, утішаючись лише матчами вітчизняної суперліги. «Будівельник», який у цьому сезоні затримався на континентальній арені найдовше з–поміж українських клубів, свої домашні ігри в Єврокубку мусить проводити у Дніпропетровську, адже київський Палац спорту — на ремонті, а з іншими відповідними залами — проблема.

Зачаровані висоти

Зачаровані висоти

Третій із чотирьох «дуплетів», на які УЄФА розділила 1/8 фіналу Суперліги, видався менш привабливим, ніж попередні два. На відміну від минулого тижня, коли в Лізі чемпіонів прогриміли «Тоттенхем» — після перемоги в Мілані та «Шахтар» — після тріумфу в Римі, початок цього єврокубкового «мід–уїку» виявився аж надто спокійним. У Копенгагені місцевий клуб, який теж уперше потрапив до стадії «плей–оф» ЛЧ, прогнозовано поступився іменитому лондонському «Челсі» — 0:2. Якщо зважити на те, що від результату гри в столиці Данського королівства залежала доля наставника «аристократів» Карло Анчелотті, то шансів на успіх у скромних «вікінгів» практично не було. «Певно, перед грою ми були занадто оптимістичними. Ми програли команді, яка значно сильніша за нас. Зважаючи на кількість моментів та відсоток володіння м’ячем, результат закономірний. А пробитися до наступного раунду нам буде надзвичайно важко», — наставник «Копенгагена» Столе Сольбаккен визнав силу опонента і, схоже, вже склав зброю.

Шматок м’яса і патріотизм

Шматок м’яса і патріотизм

Позавчора стало відомо, що найкращий на сьогодні тенісист України Олександр Долгополов не захистить честь національного прапора в матчі Кубка Девіса проти голландців наступного тижня. Раніше спортсмен заявляв, що не гратиме лише «за шматок м’яса». Згодом зі слів виконавчого директора Федерації тенісу України Сергія Лашкула стало відомо, що італійський менеджер Сашка приніс на підпис проект контракту, за яким Долгополов за щонайбільше три матчі на рік у складі збірної мав отримати 225 тисяч доларів. Звісно, з огляду на те, що річний бюджет ФТУ загалом становить 150 тисяч, запит Долгополова відкинули.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики