ХРОНІКА

24.02.2011

Теніс

Із перемоги стартував позавчора українець Сергій Стаховський на хардовому турнірі АТР в Дубаї (ОАЕ). В 1/16 фіналу він переграв місцевого власника «уайлд кард» Омара Авадхі — 6:4, 6:2. У другому колі вчора киянин переміг латвійця Ернеста Гулбіса (8) — 6:3, 5:7, 6:1. Натомість вибув із боротьби й Сергій Бубка, котрий не встояв перед французом Рішаром Гаске — 2:6, 5:7.

* * *

На турнірі серії WTA в Акапулько (Мексика) в першому раунді основної сітки наша Леся Цуренко здолала американку Мелані Уден — 6:1, 3:2. Суперниця відмовилася продовжувати боротьбу через травму.

У парному розряді українки зійшлися по різні боки барикад. Киянка Марія Коритцева в дуеті з румункою Йоаною Олару в напруженому двобої переграла союз донеччанки Ольги Савчук і росіянки Анастасії Родіонової — 7:6, 5:7, 12:10.

* * *

Слідом за поразкою в одиночному розряді на турнірі WTA у Катарі українка Катерина Бондаренко програла і в парі. Її співпраця з представницею Казахстану Шведовою закінчилася матчем проти італійок Бріанті й Вінчі — 6:7, 6:7.

«Формула–1»

Перший етап чемпіонату світу–2011, який мав відбутися в Бахрейні 13 березня, скасували через нестабільну політичну ситуацію та масові антиурядові маніфестації в цій близькосхідній державі. Отже, сезон «королівських» перегонів стартує 27 березня в Австралії.