Грач, «збитий» своїми

Грач, «збитий» своїми

Незмінний фактично з 1991 року харизматичний лідер кримських комуністів Леонід Грач формально позбувся посади секретаря рескому КПУ простим рішенням київського пленуму ЦК партії. Так напередодні 63–річчя Леоніда Івановича його столичні зверхники «відзначили» «серйозні порушення партійної дисципліни та дії, що ведуть до дискредитації партії». За аналогічну провину вірні соратники Грача — другий секретар республіканського комітету Юрій Аксютін і лідер ялтинського осередку КПУ Олександр Коробейников — узагалі лишились без партквитків.

Янукович і його «співдружники»

Янукович і його «співдружники»

Незважаючи на те, що Співдружність Незалежних Держав віддавна перетворилася на недієву та неактивну структуру для всіх її учасників, Президент України висловив намір розвивати СНД і пожвавлювати стосунки з нею. На саміті, який відбувся минулої п’ятниці в Москві, Віктор Янукович заявив, що Україна розглядає взаємини із пострадянськими країнами як важливий напрям реалізації зовнішньополітичних та економічних інтересів.

Що приніс Азаров під ялинку

Що приніс Азаров під ялинку

Сьогодні уряд представить у парламенті проект державного бюджету на 2011 рік. Очікується, що Рада зусиллями «синьої» більшості без проблем ухвалить кошторис у першому читанні. Для того, щоб детально вивчити документ, часу не вистачить, отож депутатам пропонуватимуть повірити «своєму» Кабміну на слово.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики