Своїх не здають?

Своїх не здають?

На думку глави держави, Верховна Рада перевищила свої повноваження: відповідно до Конституції України, парламент не наділений повноваженнями приймати рішення про повернення об’єктів у державну власність. «Пропоную Закон України «Про повернення у державну власність цілісного майнового комплексу ТОВ «Херсонський машинобудівний завод» відхилити як такий, що прийнятий Верховною Радою України всупереч Конституції України», — йдеться в заяві Президента.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Депутати морозяться

Депутати морозяться

Учора парламентарії дуже втішилися тим, що засідання тривало лише до обіду: середа «під куполом» — скорочений день. При мінус 13 на вулиці в сесійній залі теж було дуже зимно. Коли віце–спікер Адам Мартинюк запропонував засідати без перерви, хтось гукнув: «Давайте, бо дуже холодно». Мартинюк і сам зізнався: зуб на зуб не попадає.

Кількість і Я.кість

Кількість і Я.кість

Президент України вчора в Астані брав участь у саміті Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Прес–служба глави держави була завантажена роботою по саму зав’язку. Адже Віктор Янукович за порівняно короткий час перебування в Астані спромігся провести купу так званих двосторонніх зустрічей. Інтернет–сторінка Банкової рябіла від кількості повідомлень про спіткання Януковича з колегами. Хоча якість, очевидно, була «не дуже»...

Всі статті рубрики