НОВИНИ ПЛЮС

02.12.2010

Нагороди для Пшонок

Генпрокурор Віктор Пшонка нагородив свого сина Артема, народного депутат від Партії регіонів, почесною грамотою Генпрокуратури. Це відбулося на урочистому зібранні, присвяченому Дню працівників прокуратури.

Крім того, предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Володимир (Сабодан) нагородив Пшонку та його заступників Рената Кузьміна та Євгена Блажівського орденом великомученика Георгія Побідоносця.

Ліфт Януковича

В адміністрації Президента планують встановити ліфт вартістю мільйон гривень. Підйомник фірми Otis зможе підіймати вантажі вагою близько 600 кг і обслуговуватиме іноземні делегації — доставлятиме гостей Президента в зал прийомів, розповів газеті «Сьогодні» голова Державного управління справами Андрій Кравець. «Це звичайний ліфт, тільки великий. Ми не могли купити інший, гіршої якості, тому що є певні вимоги безпеки до такого обладнання. Президент користуватися цим підйомником не буде», — зазначив Кравець.

Ікона в мерії

У залі пленарних засідань Тернопільської міської ради висітиме ікона із зображенням Ісуса Христа. «Є сподівання, що ікона таки має чудотворну силу і свою роботу зробить. Можливо, ті, в кого там Сатана всередині вирує, подивляться на ікону і заспокояться, і Бог таки дасть їм розум», — прокоментував мер міста Сергій Надал. За словами міського голови, ікону подарували депутатам єпископи традиційних християнських конфесій, благословляючи на роботу.