«Революцію» роблять романтики... А хто ж ходив до Клюєва?

«Революцію» роблять романтики... А хто ж ходив до Клюєва?

Уряд готовий піти на деякі поступки підприємцям. Учора перший віце–прем’єр Андрій Клюєв знову зустрічався з представниками бізнесу, щоб почути вимоги незгодних. Сторони домовилися про низку можливих змін, яких зазнає Податковий кодекс. Зокрема, планується збільшити «стелю» для підприємців, які працюють на єдиному податку й використовують касові апарати, — із 600 до 800 тис. грн. обороту.

Азаров теж відкрив «ворота в Африку»

Азаров теж відкрив «ворота в Африку»

Після своєї попередниці Юлії Тимошенко до Лівії, яку називають «воротами в Африку», з’їздив і нинішній Прем’єр–міністр Микола Азаров. Уже традиційно для високих візитів у Лівійську Джамахірію (такі самі слова під час своєї поїздки до Тріполі 2008 року казав тодішній Президент Віктор Ющенко) очільник українського уряду поскаржився, що укладені раніше домовленості не виконуються. А домовленостей, починаючи з часів Леоніда Кучми, який першим відвідав лідера Лівійської революції Муаммара Каддафі з державним візитом, було багато. Пустельна Лівія прагнула орендувати у нас чорноземи для вирощування сільськогосподарських культур, ми обіцяли лівійцям побудувати залізницю, забезпечити гелікоптерами та літаками і мріяли про розробку обіцяних нафтових та газових родовищ...

«Мій мобільний ви знаєте»

«Мій мобільний ви знаєте»

Позови до суду, масові протести і наметове містечко на майдані Свободи не дали бажаного результату — кандидат від Партії регіонів Геннадій Кернес, скандально відомий як «авторитет Гепа», вчора таки прийняв присягу та очолив друге за розміром місто України. Привітати Кернеса з інавгурацією прийшли не тільки новообрані депутати міської ради і партійні лідери, а й одразу два мітинги незгодних харків’ян. Одні протестували проти Податкового кодексу, наївно припускаючи, що новий склад міськради може звернутися до Києва з проханням відкликати вбивчий для дрібних підприємців документ. А інші все ще протестували проти мерства одіозного Кернеса, вважаючи його мінімальну (на 0,63%) перемогу сфальсифікованою (нагадаємо, екзит–поли зафіксували відставання «регіонала» від Арсена Авакова на 3—4%). Емоції учасників обох мітингів посилювали музиканти духової секції, виконуючи в унісон розбурханим пристрастям то «Мурку», то похоронний марш.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики