Уперед, до прірви

Уперед, до прірви

«Чорні дні бувають у будь–якої команди. Зараз вони настали у нас. Хочу вибачитися перед уболівальниками за гру «Сокола», — так наставникові киян Олександру Сеуканду довелося коментувати перший провальний матч проти «Гомеля». Утім наступного дня, в суботу, господарі льоду в Броварах поступилися сусідам–білорусам і вдруге, хоча вже і не з таким великим рахунком — 1:3 замість 2:6. Тож український флагман програв третю домашню зустріч поспіль і вперше в сезоні опустився нижче четвертого місця.

Маріупольські жахи на Хелловiн

Маріупольські жахи на Хелловiн

Хоч цей день і не є власне українським, але символічно, що стільки помітних подій у нашому чемпіонаті сталося якраз на Хелловiн. Рекордна перемога, перший м’яч, забитий воротарем безпосередньо з гри, черговий «покер» чемпіонату, відставка знаного тренера — кожна з цих подій могла б стати найпомітнішою в будь–якому іншому турі. А ще згадайте зарубу в Дніпропетровську, перше кримське дербі — цікавинок у нашому футболі на вихідних вистачало.

Програш у дебютi

Програш у дебютi

Очікувати, що з приходом до керма федерації нового керівництва всі проблеми вітчизняного гандболу зникнуть як роса на сонці, було б наївно. А те, що дива не сталося, підтвердив старт національної чоловічої збірної у відборі до Євро–2012. «Синьо–жовті», які влітку не скористалася хорошим шансом поїхати на «мундіаль–2011», тепер ще й ризикують залишитися за бортом наступної континентальної першості. На жаль, наші хлопці, які після відставки Леоніда Захарова залишилися без повноцінного керманича (Борис Чижов наразі керує колективом у статусі виконувача обов’язків), програли два дебютні поєдинки на старті єврокампанії.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Здрастуй і прощавай

Здрастуй і прощавай

Нинішній турнір у Досі сповна виправдав свій «титул» підсумкового. Тижневі змагання підвели риску трирічному гостюванню вісімки найкращих тенісисток на хардових кортах комплексу «Халіфа» у столиці сонячного Катару. Усі залишилися задоволеними організацією, але пора й честь знати — наступного року дівчата виступатимуть у Стамбулі.

Всі статті рубрики