Загазована Чернячка

Загазована Чернячка

Вдосвіта в місті Звенигородка на Черкащині пролунав вибух. Тамтешні мешканці, будинки яких розташовані по вулиці Мічуріна, добре його чули. І, звісно, перелякалися. «Терміново після повідомлення на місце події виїхав черговий караул Звенигородського районного відділу МНС. Як з’ясувалося, вибух стався у житловому будинку через витік побутового газу», — розповідають у прес–службі Головного управління МНС у Черкаській області.

Спадкоємець Боя

Спадкоємець Боя

Як повідомив журналістам заступник голови Київміськдержадміністрації Руслан Крамаренко, слона Києву передадуть у подарунок — згідно з домовленістю, досягнутою з президентом Шрі–Ланки Махіндою Раджапаксе. Нагадаємо, у квітні цього року в Київському зоопарку помер 39–рiчний слон Бой. У травні звіринцю запропонували заміну — слона з Таїланду, але тоді столична мерія відмовилась від пропозиції. А в серпні керівництво зоопарку розпочало переговори з азіатськими та європейськими зоопарками про купівлю велетня, втім, безуспішно.

Холод наступає на п’яти

Холод наступає на п’яти

На початку тижня в деяких регiонах України моросив дощ, утім зберігалася порівняно тепла погода. А вже від завтра чекаємо на зниження температури, розповіли «УМ» в Українському гідрометеорологічному центрі.

Групове прокурорське вбивство

Групове прокурорське вбивство

Ще не встигли на Дніпропетровщині вщухнути пристрасті довкола страшної транспортної катастрофи у Марганці, де в маршрутному автобусі, що потрапив під колеса залізничного локомотива, знайшли свою смерть 45 людей, як нова гучна пригода, і знову з трагічними наслідками, сталася вже в обласному центрі. Позавчора о 6.40 ранку джип Toyota Prado наїхав на пішоходів, які очікували зеленого сигналу світлофора посеред проїжджої частини на вулиці Набережна Перемоги. Внаслідок дорожньо–транспортної пригоди смертельні травми отримали двоє жінок, а третю в критичному стані доправили до лікарні, де вона невдовзі померла.

Де шукати Климентьєва?

Де шукати Климентьєва?

Заступник Генерального прокурора Віктор Пшонка приїздив до Харкова особисто прокоментувати хід слідства у справі про зникнення редактора газети «Новий стиль». За його словами, на сьогоднішній день правоохоронці відкинули чотири версії НП, які розглядали раніше. Тобто Климентьєв, з їхньої точки зору, не загинув у ДТП, не потонув, не став жертвою розбійного нападу і не був викрадений з метою викупу. Водночас слідчі як раніше, так і тепер вважають основною причиною зникнення редактора його професійну діяльність. Але при цьому не відкидають версії про вбивство через борги або родичами чи ймовірність ситуації, коли Василь Климентьєв живий–здоровий, але з якихось причин змушений десь переховуватися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І здригнулись «Всі Святі»

І здригнулись «Всі Святі»

Надзвичайна пригода трапилась позавчора ввечері. Епіцентр потужного вибуху місцеві правоохоронці й рятувальники встановили одразу — побутову кімнату паломників на першому поверсі добудови до церкви Московського патріархату «Всіх Святих» на вулиці Назукіна.

Хочемо вийти з тіні

Хочемо вийти з тіні

Сьогодні біля польського парламенту — Сейму у Варшаві — українці проведуть акцію за легалізацію незаконних мігрантів, які зараз нелегально працюють у Польщі. Хоч ідеться не лише про українських мігрантів, під стіни Сейму прийдуть не лише українці, проте саме наші співвітчизники ініціювали акцію. Вона відбудеться під гаслом «Я — за легальну роботу та перебування іноземців у Польщі», а символом буде яблуко, бо багато нелегалів працюють саме на збиранні фруктів та овочів, передає УНІАН. Учасники акції хочуть передати главі Сейму Гжегожу Схетині зібрані підписи за проведення легалізації нелегалів у Польщі та рекомендації, як найкраще її провести. Також депутатам передадуть кошик яблук. Заклик до легалізації передадуть також Президенту Польщі Броніславу Коморовському та главі уряду Дональду Туску.

Ображений на «Криївку»

Ображений на «Криївку»

Днями Олег Царьов звернувся із відповідним запитом на ім’я Президента, Прем’єра і львівського «губернатора» Василя Горбаля. Як повідомив пан Царьов на прес–конференції, львівський ресторан слід перевірити на відповідність виконання Конституції. Царьов упевнений, що заклад має бути закритий, включно з порушенням кримінальної справи. За словами «регіонала», діяльність кнайпи, де при вході «хлопець iз німецьким автоматом» питає «москалі є?», розпалює міжетнічну ненависть. Окреме обурення у Царьова викликало те, що на вході до ресторації вживається слово «москаль». «Я росіянин, я не москаль», — наголосив «регіонал».

Всі статті рубрики