Завантаження клопотаннями

Завантаження клопотаннями

Учора Оболонський райсуд Києва розпочав розгляд по суті кримінальної справи за обвинуваченням у хабарництві екс–голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. Обвинуваченого доправили до суду із СІЗО під конвоєм, i він одразу почав застосовувати улюблену тактику: заявляти Феміді численні клопотання. Зокрема, ще на попередньому слуханні підсудний Зварич клопотав, щоб його справу розглядав не один суддя, а колегія з трьох носіїв суддівської мантії. Клопотання задовольнили (оскільки за вчинений підсудним злочин йому «світить» більше 10 років «колючки»), тож цього разу Зварич міг бачити з клітки колегію на чолі з суддею Владиславом Дев’ятком.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шлагбаум із грифом «Таємно»

Шлагбаум із грифом «Таємно»

Учора Україна таки запровадила квоти на експорт вітчизняного збіжжя. Пшениці можна вивезти за кордон — 0,5 млн. тонн, ячменю — 0,2 млн. і кукурудзи — 2 млн. тонн. Усього лише по тисячі тонн можна експортувати гречки та жита. Такі жорсткі обмеження могли б викликати подив, але сама процедура запровадження квот цього разу дивує значно більше.

VIPів є де посадити

VIPів є де посадити

Сьогодні вночі було залито останній куб бетону для влаштування ригелів верхнього ярусу трибун VIP–зони. Встановлення одного ригеля (похилої балки, що кріпиться до вертикальних стовпів та підтримуватиме трибуну з глядачами) займає в середньому 30 днів, утім останні три ригелі встановили всього за 10, аби встигнути до холодів, бо взимку працювати з бетоном неможливо. Коментуючи завершення чергового етапу будівництва, директор «Київміськбуду», головного підрядника будівництва, зазначив, що загалом під час реконструкції було встановлено 119 тисяч кубічних метрів конструкцій та перероблено 37 тисяч тонн металопрокату. Для того щоб устигнути в строк, над установленням ригелів цілодобово працювали 70 робітників.

Пожертва для таємного ляльковода

Пожертва для таємного ляльковода

У Чернівцях біля магазину «Букініст», за адресою: вулиця Головна, 31, відомий художник Анатоль Федірко впродовж останніх років відкрив кілька міні–пам’ятників. У вівторок поміж пам’ятників Яценюку, Андруховичу, Тимошенко і Януковичу митець виділив місце для жовтого ящичка на замочку. Так виглядає у виконанні Федірка образ «невідомого олігарха Д. Фірташа». Всередині ящичка художник поклав дві ексклюзивні фотографії олігарха.

Марганець забирає новi жертви...

Марганець забирає новi жертви...

У місті Марганець, що на Дніпропетровщині, вихідними поховали сина однієї із загиблих при зіткненні потяга з автобусом. 40–річний Дмитро не пережив смерті матері — 73–річної Ольги Левченко — і звів рахунки з життям — повісився у власній хаті. Напередодні чоловік попрощався з усіма сусідами, довго молився в церкві. Самогубця був інвалідом, страждав на епілепсію.

Броньова кампанія

Броньова кампанія

Одну зі списаних броньованих розвідувальних дозорних машин власник місцевого зоопарку «Казка» придбав незадовго до старту виборчої кампанії у Харкові. Другим аналогічним БРДМом, як повідомив «УМ» сам пан Зубков, він володіє на правах оренди. На цих броньовиках, обвішаних агітаційно–пропагандистськими гаслами і символікою партії «Союз», від якої Зубков балотується, він уже встиг об’їздити всі населені пункти Великої Ялти — від Гурзуфа до Фороса. Одна з машин, де встановлено потужний гучномовець, слугує кандидату, окрім захисту, ще й мобільною трибуною.

Зі свідка — в обвинувачені?

Зі свідка — в обвинувачені?

У квартирі заступника газети «Новий стиль» Петра Матвієнка міліціянти забрали все, що пов’язане з електронними носіями інформації. Тобто системний блок комп’ютера, ноутбук, два цифровi фотоапарати, диктофони, комп’ютер його дитини і навіть газовий балончик. Під обшук потрапило і помешкання батька журналіста, але звідти люди у формі нічого «не прихопили».

Галичанину — герою Крут

Галичанину — герою Крут

Ідея встановити монумент земляку Миколі Карпану — єдиному галичанину, який у січні 1918–го загинув у бою з більшовиками поблизу залізничної станції «Крути» й був похований разом із вісімнадцятьма побратимами на Аскольдовій могилі, в його рідному селi Тяпче Долинського району виникла ще півтора десятиліття тому.

Всі статті рубрики